.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

pri pregled v sadebna medicina

biah s edno momche s koeto biah hodila polovin godina no skasahme i poslednia pat toi kato me vidia iskashe da praim sex no az otkazah ..... i toi me nasili da go napraim vkashti dokato biah sama i na drugia den maika mi i bashta mi razbraha che e idval .... ot niakfo momche koeto go e vidial da vliza v moia hod.... i taka stana che kazah na nashite che me e iznasilil zashtoto az naistina ne iskah togava i otidohme v policiata..... kazaha ni da otidem v sadebnata medicina.i me preglejdaha genekolozi .problema e che mi zakasniava veche 2 ri mesec a naskoro imah polov kontakt s malak incident ..no si napraih test i se okaza otricatelen ama go napraih prekaleno rano samo 9 dni sled akta i zatova ne viarvam na rezultata..ta iskam da pitam toia genekolog dali e proveril dali sam bremenna i za niakfi bolesti dali ne sam hvanala ot momcheto....ili samo me e gledala za naraniavane ot ''iznasilvaneto''? zashtoto mi vzimaha s pamuche ot vaginalnia sekret na niakfo staklo ..... i nz kakvo izobshto sa proveriavali zashtoto v lista koito napisaha pisheshe che ne e otkrita semenna technost vav vaginalnia sekret no vse pak ne moje da otkriat vatre spermatozoidi ot 22 dni (zashtoto predi tolkova vreme beshe ''incidenta'' v seksa) i sa kazali na maika mi che sam zdrava (moje bi che niamam bolest ) no nz dali chrez taia proba ot vaginalnia sekret se proveriava i dali sam bremenna shoto im kazah che vodia polov jivot otdavna ..... pomognete pls

Звучи ужасно и ти съчувствам, но не виждам как можем да ти помогнем?

Голям фен Аватара на dantro
    Направи си пак тест щом ти закаснява два месеца какво чакаш да започне да рита ли ? ШОК ! Или чакаш да стане прекалено късно за аборт ако изобщо си бременна + това как те е насилил да правите секс у вас малко ми е нереално .. хубаво лъжи ваще защо се опитваш и нас да излъжеш ? За да те изнасили у вас ти си го пуснала .. което никво изнасилване не е щом си го пуснала увас
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

prosto iskam DA ZNAM DALI CHREZ TOIA SEKRET KOITO MI E VZEL E IZLEZNALO DALI SAM BREMENNA I DALI IMAM NIAKFA BOLEST ....SHOTO TE ME GLEDAHA NO DOSIA NE SAM HODILA NA GENEKOLOG I PROSTO SI NIAMAM NAPREDSTAVA KOE KAK GO PRAIAT......ZATVA VI PITAM...... AKO NIAKOIA E HODILA DA IA PROVERIAT DALI E BREMENNA KAK E STAVALO....

AMI NE E V MEN IZHVARLIHME GO....... A PUK i az si spomniam che pishe che sam preglejdana za naraniavania,i che e vzet sekret i che ot vaginalnia sekret ne sa otkriti spermatozoidi no tova oznachavA LI che ne sam bremenna dori ot tozi polov akt 22 dni predi pregleda pri genekologa

te ne mogat da nameriat spermatozoidite koito sa bili vatre predi 22 dni...tezi spermatozoidi izchezvat nali> i shtom ne sa otkriti spermatozoidi znachi ne e oplodena matkata...a tia moje i da e oplodena veche i problema e dali te sa viidiali dali sam bremenna ot tova vzimane na sekreta?

Интересна история
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Интересна история
    Да .. всякак звучи, но не й като "изнасилена" (както тя сама се изрази добавяйки кавички)
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

of neeee'' incidenta'' beshe tova che se skasa prezervativa i momcheto e svarshilo v men.. a posledno beshe ''iznasilvaneto'' .......

dano temata da e bazik,shotot ako naistina sa te iznasilili i si izhvarlila portokola ne znam kade ti e akala.
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

niama znachenie dali e iznasilvane ili ne tva vas ne vi zasiaga.....az VI PITAM DALI S TAZI PROBA NA SEKTRETA E PROVERENO BREMENNA LI SAM ILI NE SHOTO V DOKUMENTA PISHESHE SAMO CHE NE SA NAMERENI SPERMATOZOIDI I E NORMALNO DA NIAMA SHOTO IZNASILVANETO BESHE SAS PREZERVATIV...... A PREDI TVA INCIDENTA SAS SKASVANETO NA EDIN PREZERVATIV E PROBLEMA MI ;( I NEZNAM DALI TOVA CHE NIAMA SPERMATOZOIDI SE OTNASIA I ZA INCIDENTA PREDI TVA OSVEN ZA IZNASILVANETO KOETO E BILO 1 DEN PREDI PREGLEDA ....APF NE RAZBIRATE LI ?

Цитирай Първоначално написано от IZILOVE
    of neeee'' incidenta'' beshe tova che se skasa prezervativa i momcheto e svarshilo v men.. a posledno beshe ''iznasilvaneto'' .......
    Я ми дай определение за изнасилване .....

My Only Love

NE GO OBVINIHA SHOTO SME IMALI VRAZKA PREDI TVA.....ABE NIAMA ZNACHENIE TVA..... I AZ ZATVA IZHVARLIH PROTOKOLA sled kato kazaha che she izleze nevinen...

Град
    niama znachenie dali e iznasilvane ili ne tva vas ne vi zasiaga.....az VI PITAM DALI S TAZI PROBA NA SEKTRETA E PROVERENO BREMENNA LI SAM ILI NE SHOTO V DOKUMENTA PISHESHE SAMO CHE NE SA NAMERENI SPERMATOZOIDI I E NORMALNO DA NIAMA SHOTO IZNASILVANETO BESHE SAS PREZERVATIV...... A PREDI TVA INCIDENTA SAS SKASVANETO NA EDIN PREZERVATIV E PROBLEMA MI ;( I NEZNAM DALI TOVA CHE NIAMA SPERMATOZOIDI SE OTNASIA I ZA INCIDENTA PREDI TVA OSVEN ZA IZNASILVANETO KOETO E BILO 1 DEN PREDI PREGLEDA ....APF NE RAZBIRATE LI ?
    А бе малкатаааа .. Изнасилването е сериозно нещо .. Не е просто ей така да си го говориш .. Аре бегай и си направи един тест .... Пикла.

NE GO OBVINIHA SHOTO SME IMALI VRAZKA PREDI TVA.....ABE NIAMA ZNACHENIE TVA..... I AZ ZATVA IZHVARLIH PROTOKOLA sled kato kazaha che she izleze nevinen...

Казах ти да ми дадеш определение за изнасилване ....

My Only Love

saglasna sum s Sports_girl Pikla...
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning

Казах ти да ми дадеш определение за изнасилване ....
    Тя си мисли, че като не е била в настроение за секс, но все пак го е направила, е изнасилване ..

bqgai ..si kupi edin test i ...stiga si ni zanimavala bremenna li si ili ne si..
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

SK0RP10N
    Guest
    Трябвало е да го риташ в топките до де шава

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Бременна си .. ма лигло .. Ако имаше малко акъл на гинеколог 22 дена след акта как ще ти открият сперматозоиди Те траят във вагината около 8 дена най-много . + това ти не си изнсаилена.. Като си скъсала с него , защо го псукаш у вас като знаеш , че иска секс. Будала с будалата ти .. а отивай аборт да правиш сега. Сигурно си на 15 години.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си