Цитирай Първоначално написано от Proud Bulgarian
кристо, в сайта на воините никой,ама никой, още по малко Елтимир(Ангел Грънчаров) отрича християнстово. Религиите не се противопоставят(освен юдеизма и крайните течения на мюсюлманството). Дядото му е бил свещеник в родното му село(както и други представители на рода му). Бил е в затвора по времето на комунизма 2 пъти.Излежава присъдите. След това са водени дела с/у него за фашизъм, но прекратени поради липса на доказателства. Чел съм му автобиографичната книга ще я потърся и ще дам линк за нея. Ето какво представлява Движение "Воини на Тангра":
http://www.voininatangra.org/modules...?articleid=207
Добре, даваш ми цитати от сайта на войните и не ми звучи зле тяхната платформа. Аз по принцип никоя националистическа формация не я отричам като цяло. Просто тези хора са ми съмнително и са като някаква секта да кажем. И кой са тези хора? Кой ги е виждал и с какво са се проявили? Тънат в анонимност, от която ако излязат, може и да се разсее мъглата около тях. Иначе излиза че са някаква сборна формация от ентусиасти, ня която Елти им е създал платформа, около която обаче са се обединили някакви никому неизестни и тайнствени личности.
За Елтимир знам, че е бил репресиран от комунистите. Знам, че не само е внук на свещеник, знам, че дори е бил в манастир, но след като е излезнал от манастира е тръгнал по лош път- алохолизъм и други вредни неща покрай него. То се вижда просто, че има слабост към чашката. Не го хуля, но ако не излезе от анонимност и не разкрие себе си, няма кой да му повярва и ще се носят какви ли не слухове, които ако не ги опровергае, ще излезе, че са истина.