- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Национализъм
Има и други неща около Елтимир, не са само тези, за които ти говориш. Според това, което съм чувал за Войните/признава си, че не е много и просто няма как да знам повече неща поради обясними причини/, Елти е изгонил голяма част от приближените си хора в организацията и ги е обвинил в някакви саботажи, конспирации и от рода. Тоест, страда от прекалена конспиративност, което е грешката на повечето националистически движения и именно това трябва да се преодолее. Защото това определено не прави добро впечатление на обикновените хора, редови български националисти или млади хора, които тепърва прохождат в дебрите на българският национализъм.Първоначално написано от Proud Bulgarian
Иначе да са му живи и здрави жената, децата и внучето на Елтимир. Казвам го най-откровено. И това, че не го харесвам особено много не значи, че му мисля злото или нещо от рода, защото определено не съм такъв човек.
Ами надявам се да има възможност да излезе от анонимност този Елтимир и да се докаже наистина. Тогава ще го подкрепя най-искренно, макари да не споделям някой от възгледите му. Но около платформата на един градивен български национализъм, излязал от анонимност и действащ, бих го подкрепил, защото българският национализъм не трябва да се свързва с еднаили няколко партии, той включва всички националисти в България, включително и безпартийните.