Прауд, добре разбирам, че на Елтимир никак не му е лесно и няма никакво влияние в момента. И че не е популярен на обществото защото няма възможност да излезе от анонимност. Но кажи ми тогава, как искаш хората да го познават кой е и още по-малко да му повярват? Няма как да стане. И все пак това оправдание, че всеки го забранявал, само защото е антикомунист и е лежал по лагерите на комунистическа България ми е много съмнително. И ми изглежда просто като оправдание това, което ми обясняваш. Защото как един Георги Ифандиев, който също е голям антикомунист и е бил репресиран и преследван през комунизма намери начин за изява и сега страшно много българи знаят кой е и за какво се бори? Това означава, че начини винаги се намират. Още повече, че колкото и да е фалишива тази демокрация, която имаме в моманта, поне това бе извоювано през нея, а иманно свободата на словото. И не мисля, че хората които казват истината са забранявани в повечето случайте. Доказателството е пак за мен лично един Ифандиев, който досега изнесе страхотно много истини за мръсотията и помията в тази държава. Та Елтимир ако не намери начин за изява, каузата му е загубена и никой няма да му вярва освен хората от обкръжението. А те със сигурност са доста малко.