Цитирай Първоначално написано от Proud Bulgarian
Цитирай Първоначално написано от kristo
Прауд, добре разбирам, че на Елтимир никак не му е лесно и няма никакво влияние в момента. И че не е популярен на обществото защото няма възможност да излезе от анонимност. Но кажи ми тогава, как искаш хората да го познават кой е и още по-малко да му повярват? Няма как да стане. И все пак това оправдание, че всеки го забранявал, само защото е антикомунист и е лежал по лагерите на комунистическа България ми е много съмнително. И ми изглежда просто като оправдание това, което ми обясняваш. Защото как един Георги Ифандиев, който също е голям антикомунист и е бил репресиран и преследван през комунизма намери начин за изява и сега страшно много българи знаят кой е и за какво се бори? Това означава, че начини винаги се намират. Още повече, че колкото и да е фалишива тази демокрация, която имаме в моманта, поне това бе извоювано през нея, а иманно свободата на словото. И не мисля, че хората които казват истината са забранявани в повечето случайте. Доказателството е пак за мен лично един Ифандиев, който досега изнесе страхотно много истини за мръсотията и помията в тази държава. Та Елтимир ако не намери начин за изява, каузата му е загубена и никой няма да му вярва освен хората от обкръжението. А те със сигурност са доста малко.
Е да, ама при Елтимир преди няколко години(по скоро десетина, нз точната година)нахлуват полицайте(същите, които са го арестували при комунизма) и го задържат с обвинения за фашизъм и нз си кво още. Не намират никакви доказателства и го пускат. И се е опитвал да си намери място за изява, но не го допускат до никой вестник или телевизия.
Оо, то за Ифандиев мислиш никакви обвинения във фашизъм няма към него, така ли? За него пък какви ли не слухове се носят, от лоши до още по-лоши. А и сега има разлика с преди 10 години мой човек. Може да не е особено голяма, но сега има по-голяма свобода на изява. Пак ти казвам, Елтимир може да намери начин да се реализира ако е упорит и борбен. Просто явно не се бори достатъчно. Как други като него, с подобни възгледи и съдба намериха начин да се реализират, а той не успява? Ако ще в някоя забутана кабелна телевизия да е като за начало, но мисля че може да намери начин да се покаже пред света и да го разберем що за човек е и какви възгледи има. А в последствие ако стане популярен със сигурност ще бъде привлечен и в някоя по-сериозна телевизия, стига да не прекалява с крайностите разбира се и да не говори за "гнева на Тангра" или някакви подобни. Просто не може никой да не го допуска никъде. Още повече, че определено не е известен на мнозинството от хората в България, в това бъди сигурен. Тъй че опитите за търсене на заговор на ДС срещу него да не го допуснат до никъде ми звучат неубедитено.