.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Пъпки по челото

Predi 2 dni mi izlqzoha nqkvi sitni gadni malki pap4ici po 4eloto maika im Ot kakvo taka ? i s kvo da gi maja 4e da se mahnat ili pone da ne stavat pove4e

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

От пубертета са, спокойно, нормално е.
    А с какво да ги махнеш - има много теми по този въпрос, потърси малко. Аз се мажа със салицилов спирт и крем "Бочко" и ми помага.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Наистина е от пубертета, но при някои хора броят на пъпките се увеличава и при консумирането на по голямо количество сладки изделия
    The art of love is not to let your heart get broken!

Намажи ги със салицилов спирт! Има го в аптеките!

Град
    `Soмэewhэrэ
    може да е от пубертета или от сладкото както казаха преди мен....ако си в цикал може и от това да е и на мен понякой път чак на челото ми излизат

I.Casillas C.Ronaldo C.Fabregas D.Villa F.TORRES

MI az gi namaza h sas mentolov 6toto takuv imam .. to kva e razlikata

Град
    Велико Търново
    Ако пъпките не са от пубертета,а някакво изриване или нещо подобно разликата е,че ментата може да раздразни обрива и да стане още по-зле.

MI nz az po princip se maja sas mentolov spirt kogato me uhape komar za da ne me sarbi ama kato nqmam drug i go polzvam i za papki mai 6te tr si kupq salicilov male mrazq papkite Nikoga ne sa mi izlizali do sega na 4eloto mn se draznq :@
    Obicham da vijdam unikalnostta si, v nerazbira6tite o4i na prostosmurtnite , xa

emi moje i da e ot toploto.. sega sa jegi liceto se izpotqva i kvo li ne mrusotii polepvat po licet ti... az li4no imah problem pedi vreme s pupkite i ni6to ne mi pomogna osven Clean&Clear (4h) za 44asa ba6 nqma da se opravqt pupkite ama mn burzo mi minaha naistina.. vsi4ko drugo be6e hvurleni pari i nervi na vqtura
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Може да са се появили и от топлото На мен често ми се появяват по гърба ,но моите поне не се виждат

Град
    `Soмэewhэrэ
    олее за тия дето се появяват от топлото по някой път са ужасни една моя приятелка имаше по целия дръб ...стояха като гнойни ужас...

I.Casillas C.Ronaldo C.Fabregas D.Villa F.TORRES

Mi mislq 4e ne sa ot tqh
    Obicham da vijdam unikalnostta si, v nerazbira6tite o4i na prostosmurtnite , xa

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    мажи ги със салицилов или лавандулов спирт.ще ти минат от каквото и да са
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

В пубертета е така...за жалост. Емм...пусни си бретон и ги мажи с крем здраве и салицилов спирт.

ami namaji gi s spirt da mogat da izgorqt sled tova namaji s krem zdrave

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    От възрастта,в която си,от горещините(на мен понякога също ми се появяват)...Пробвай с хума.Много е ефикасно Или пък кремче Здраве.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си