- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблеми >>> :(
Искам да ми предложите некое кремче за краката отдолу че много ми се напукват или за момче е нормално ???
Ръцете след къпане много ми изсъхват, може ли да ми предложите некое кремче също за хидратиране >?
И имам проблем че постоянно ми пресъхва устата колкото и течности да пия ... Бихте ли препоръчали нещо ??
1.Аз ползвам на ейвън за стъпалата и съм мн доволна,мн са ми мекички!Първоначално написано от CeSc Fabregas
2.Крем използвам също на ейвън,но е женски.Не знам дали няма мъжки кремове,сиг има,ама нека някой по-компетентен от мен да каже...
3.Ами мажи си устните всяка вечер с мед и си легни така,на мен ми стават мн меки и пухкави!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
za da ne se napukvat krakata nikfi kremove ami pemza i tfarda gaba, trqa da se tarkat...
1-на Ейвън има хубава серия за поддръжка на стъпалата FOOT WORKS мисля че се казваше.Аз ги ползвам,едното е крем който е с едни малки частици против мъртви кожички(него нанасяш първо и го измиваш),а другото е крем за стъпалата.
2-също на Ейвън имам един крем за ръце и нокти и той е много хубав.
3-Ами ако пиеш топли напитки пак ли ти пресъхва устата?
На Орифлейм също има хубави кремове![]()
само като пия неква студена вода ми пресъхва и като пуша което е нормалноПървоначално написано от lia_k
![]()
отиваш в козметичния магазин и питаш за стъпалата какво може да се използва.
За ръцете си купи кремче на нивеа. Не са скъпи. И... много са много нежни. Има един в бяла кутийка. Аз него го ползвам за ръцете и за лицето зимата и в по-студено време и... нямам оплаквания за суха кажа точно там =)
Не се лъжи да купуваш на ейвън, орифлейм и тем подобните! Ще съжаляваш.
PS. сега виждам, че има някакво кремче на DOVE. Като знам за лосионите, сапунчетата и т.н. се предполага, че и то ще ти свърши работа =)
На първо място искам да отбележа , че мъж с чехли е толкова гнусно , според мен , че просто няма на къде .
Ще ти препуръчам :пемза + крем за крака на "Фуут Гуард" , за краката и мъжки лосион за тяло , но да не е от "Ейвън" .
Купи си балсам за устни без аромат от някоя аптека .
еми аз не ходя с чехли само когато съм на море а вкъщи си ходя бос и ми е гадно да ми се чегърта кракаПървоначално написано от dark_sw
Мерси на всички
![]()
какво е пемза?Първоначално написано от dark_sw
Cruel Intentions
За краката може да ползваш и обикновен глицерин от аптеката.След като ги измиеш и ги подсушиш,с памуче нанасяш и чакаш да попие.
За ръцете и кремче "Здраве" става.
Пемзата е като камък.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P