- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дайте сьвети !
Значи...мнг искам обица на езика,нашите ми разрешиха...обаче остава проблема сьс страха....защото мнг мои фр. ми казват,че мнг боли...някои ще ми каже ли нещо по вьпроса...колко време след това ти е подут езика,с какво ти го дупчат и тн. Сьщо искам и да ви питам кьде мога да си направя временна татуировка....мисля,че ги правеха с кана за по няколко месеца.... и да поясня,че живея в София...
10х предварително !![]()
Дано ти обьркат протезата и единия ти крак да е по-кьс от др !!!! Чорейбе! Пфф...пак сьм напушена не ме слушайте....Първоначално написано от ПОБОЙНИКА_96
Тааа айе плс отг. ;д
ako podade6 6ibanata treva malko i nasam moje i da se seta nqkoi otgovori za tvoite vaprosi ina4e nemoga da ti pomogna daa
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Еее..айе деее,някой пьт пьк ще си праим партия ! :PПървоначално написано от b0Nb0n
offf ми мно ясно че боли маина ... ама ако си толкова навита колкото казваш няма да ти пука за болката ... а твойте френдки имат ли , че да знаят те колко боли ?
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Отказах се от всякакъв вид пиърсинг вече.![]()
![]()
Самото пробиване не боли чак толкова.. после става гадно, защото се подува, лигавиш се и не можеш да дъвчеш, но минава за седмица или нещо подобно. Дупчи се с абокат.
Като толкова те е страх от болката.. не се дупчи изобщо, бахти.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
дупчи се с абокат а иначе зависи от организма на човек може и да ти се подуе може и да не ти се подуе![]()
10x на вс. ! Вече си го продупчихАма нищо не казахте за татуировките !