- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бадемово масло и тривитаминол?
Здравейте.
Искам да попитам,ако смеся бадемово масло и тривитаминол в една маска лоша комбинация ли ще е ? Просто от чисто любопитство..![]()
Примерно :
1 яйце
1 с.л. Оцет
1с.л Ракия
2с.л Тривитаминол
1с.л Бадемово масло
Дали ще е полезно за косата,или ще стане отвратителна?![]()
Мерси предварително за отговорите Ви!
Не смятам, да е проблем! Аз съм смесвала тривитаминол с ризиново масло и нямаше проблем, предполагам, че и с бадемовото няма да има! Пък и колко повече - толкова по-добре![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз я правя същата, но без бадемовото маслоНякой беше казал, че и то може да се добави.Абе пробвай, а като се измиеш ще видиш резултата :Д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ахамз,ясноБлагодаря Ви..
![]()
Сега ще излизам и ще си купя и бадемово масло,и тривитаминол ,а довечеря ще я изпробвам![]()
Въобще не е лоша комбинацията.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
при мен този тривитаминол не подейства никак-нито ми напрви нещо косата по-хубава,нито пък подпомогна за по бърз растеж![]()
на мен само маската с бадемовото масло повече ми харесва,а и се мие значително по-лесно от тривитаминола
![]()
еми смеси го,ама няма да можеш да го измиеш![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
е няма ли да стане супер мазно ;/ иначе че ще го измия-да,но не мисля,че ще е от първия път![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз ползвам сега Бадемовото масло.
Не бих лично ги използвала двете заедно,защото не се прекалява с витамините за косата.Мисля,че ще й дойде много.
Ми аз си направих маската.Измих я без проблеми.Всичко беше наред![]()