Здравейте
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
BEBA NEDEI MN 6TE SAJELQVASH AZ KATO TEB MINALATA GODINA TAKA KOSATA MI E PO4TI SA6TATA NAPRAIH GRE6KATA DA SE POSTRIJA TAAKA PARVO SUPP3R MN MI SE SKASI KOSATA AZ BQH F 6OK NE 4E NE SE HARESFAH FTORO TAQ PRI4ESKA IZISKFA NEPRESTANNO ISPRAVQNE I KAT PORASNE MALKO SEDI GROZNO SQ O6TE NEMOGA DA SI PUSNA NAPALNO KOSATA KFAT MI BE6E MINALOTO LQTO MOQ SAVET E NEDEI NO SE PAK TI RE6AVASHAIDE USPEH4E
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
ако можехме и лицето ти да видим като хората, щеше да е перфектно
иначе ако не ти е много гъста /нито много рядка/ къса черта сякаш е най-модерното, поне около мене...не френско каре, а черта, дълга до брадичката отпред, отзад до средата на врата...на страничен път, със филиран бритон /не страничен/ обърнат на едната страна...снимки не ми се търсят
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Недей си съсипва хубавата коса бе момеСпоред мен няма нищо по-готино от дълга,начупена коса
кат мойта
(колко скромно)
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Здрасти
Аз съм с коса като твоята..даже и малко по-къдрава като ми е естествена да не говорим като я направя с пяна..е и аз изках фрапираща разлика..като се помня по коледа косата ми беше до кръста,след това я остригах до средата на гърба накря до раменете....
и сега съм с прическата на рианат.е. отзад късо но отрпед дълго... най-накря преди 1-2 седмици ми се сбъдна мечтата
![]()
Защото пъврия път мойта фризьорка не ми даде да се подстрижа така,защото нямало как да я поддържам толкова при положение 4е косата ми е толква чуплива...да ама не :P
отидох при друга фризиорка без изобщо да ме познава бях си изправила косата и хоп острига ме без въпроси
![]()
И аз го направих главно заради лятото...тъй че мойто мнение е,че няма да сгрешиш ако се подстрижеш такаСуупер яко е! Бягай при фризьора да те стриже
ПП: Все пак е коса бе хора! Ще порасте пак![]()
+1Първоначално написано от sladkъ_mackъ
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
ае на кака рияна прическата май не е баш за чуплива коса...освен ако не искаш да я изправяш постоянно...
иначе и аз си търся няква приеска тая дължина,ама...безуспешно
Косата ти е много хубава, но ако се подстрижеш толкова много ще ти стои много злеКато ти е чуплива и с тая дължина, не знам мисля че ще е ... смешно, а да си я изправяш всеки ден - много ще се увреди и ще стане още по-зле
![]()
Аз пък предлагам да си направиш такава форма, но не да е толкова къса.. Ще можеш да я поддържаш по - лесно и да ти отива накъдрено.. Точно както е на първата снимка. Отпред мн дълго, назад по - късичко и така.. Както е на клипа "Don`t stop the music" , но малко по - дълга.. Това е моето предложение.Успех
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
kosata ti e prekrasna.spored men ne se postrigvai,kati rihanna.dalgata kosa ti otiva mn ,no ti si re6ava6 v kraina smetka![]()
Руса кукличка
Моето мнение е да не си съсипваш хубавата коса!А ако си направиш прическа като на Риана,ще трябва да си изправяш косата всеки ден и само ще я увредиш.surrender_ косата и ще порастне,но ще има да я чака към 2 години![]()
1. Не си подстригвай косата, прекрасна ти е.
2. Смятам, че ти е най-хубаво, когато нито си се изправяла, нито си се правела с пяна или лак-тоест естествена.![]()
Ем..на мен косата ми расте бързо..и все пак говоря от моята гледна точкаПървоначално написано от lia_k
тя да си решава
![]()
Косато ти е чуплива. Като се подстрижеш по този начин трябва постоянно да я изправяш с пресата и супер много ще се увреди. Плюс това не смятам вече за модерно този вид прическа, всички се подстригаха така и са еднакви, смешни са.. всички като едно стадо овце.
slagai si lak i piqna ne si q razvalqi.. tey si spr po qka :P
е па тя таз прическа на Риана е стара-тя сега е с друга,а и вече не е много модерна
съгласна съм с другите-косата ти е различна и не е много подходяща за такава фризура
избери си нещо по-практично,което да не се нуждае от толкова много грижи и нерви,но гледай да е свежо...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Първоначално написано от sladkъ_mackъ
продай я ,
не сериозно .. хмм мисля че права ти е готина не я променяй
I wake up in the morning and I piss excellence.
по-добре недей да се режеш,ще съжаляваш (като мен и мн други)
хораа... ии аз имам същияя проблемзначии лицето ми ее по-широко.. мисля..
www.impulse.bg/m0nch0yy
така това съм аз.. аа сега искам такава прическа http://prikachi.com/files/1190383G.jpg като на тази русата.. по хубава снимка не намерих.. сори..и така де.. висока съм 1.70 абе вие ще видите снимките.. притеснява ме това дали ще седи добре на височина ми и на формата на лицето ми ..
мерси предварителноо
Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx
така си е ок :P
Просто аз
според мен не трява да си разваляш хубавата коса.. пък и то вече всеки втори с такава прическа като на риана или пък преслава ;x а за да имаш като прическата на риана ще трябва всеки божи ден да се изправяш и следователно косата ти ще заприлича на "ела с мен в пещерата" ако ти говори нещо![]()
Да ноо искам промяна.. и то да си личи но най- важното да ми отива естественоопредлагайте кфо ще ми отива че вече отт 2 месеца се чудя как да се правя.. ужас направо..
![]()
Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx
мхмПървоначално написано от anity92
![]()