.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

S.O.S - РОЖДЕН ДЕН... !!!

Плс хора помагайте , че тотално зациклих... Значи на 19ти тоя месец ставам на 14 и мисля да каня около 15-16 човека иии нямам никаква идея къде да си празнувам рождения ден...Мислех си за боулинг,ама после се отказах...Плс давайте идеи , предложения , вс което решите ! Да поясня,...от София съм

Мерси предварително
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    А защо не у вас?Като си си у дома стават най-големите купони
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

А да забравих да поясня - къщата ни е малка (тоест апартаментът) имам куче.... иии не обичам да ми е разхвърляно , така че този вариант отпада на 1во класиране

не обичам да ми е разхвърляно
    що за простотия
    се едно не можеш да изтраеш тия няколко часа и после да почистиш
    се пак имаш рд

ами в някое заведение например
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    Deathland
    Ми аз от няколко години се събирам с приятели и ходим на пица и след тва на кафе и после някъде на разходка
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Цитирай Първоначално написано от KiSs^
    плс бъдете малко по-точно... искам точно тая година да е малко по-специално , а нямам никва идея...направо ще се побъркам... а колкото това за къщата , тва си е мой избор и лично аз не смятам,че е много удачно да го празнувам вкъщи, момчетата да се забият на компютъра и да е супер умряло...а и втория голям проблем - КУЧЕТО...направо ще полудее..

ами заведение,което ти харесва на теб и е удобно за рд...какво да оточнявам
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Цитирай Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
    Цитирай Първоначално написано от KiSs^
    плс бъдете малко по-точно... искам точно тая година да е малко по-специално , а нямам никва идея...направо ще се побъркам... а колкото това за къщата , тва си е мой избор и лично аз не смятам,че е много удачно да го празнувам вкъщи, момчетата да се забият на компютъра и да е супер умряло...а и втория голям проблем - КУЧЕТО...направо ще полудее..
    В нас се почват едни LAN-ки на двата компа и си е голяма лудница..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си