.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Не съм съгласна с горните две мнения.
    За мен колкото пове4е си угаждате и сте склонни да давате, толкова по-добре за връзката ви. Това не озна4ава, 4е трябва да оставяте другият да ви се ка4и на главата, но аз съм на принципа, 4е ако мога да направя нещо за него, ще го направя. Няма да откажа, само за да не го разглезвам или за да се правя на интересна. Нищо интересно няма в това да си с 4овек, който се 4увства незадоволен от партньора си в някакво отношение (не говоря за секс).
    Аз също не съм слонна да отказвам, особено на него. но понякога сама са заставям, защото като му давам повече, той изисква повече. Въпреки, че не се знаем от вчера, смятам, трябва да има малко дърпане, малко интрига.......иначе не съм добра за себе си. Пак го казвам-от опит е. Колкото повече съм му угаждала, толкова повече връзката е ставала рутинна.....сега се научих да не се отдавам толкова и връзката си върви прекресно...Въпрос на гледна точка, ама жена да глези и да лигави мъж е.....жалка работа.

Град
    РЮАР
    с1седката.. абе.. с няколко думи... The Girl Next Door.. xD

аз искам партньор тип: I want it all AND I want it now. ..не искам мн нали
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си