.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Нещо намаляващо апетита :[[

да ми препоръчате?? Или да сте ползвали(хапчета,дъвки и тн..) нямам предвид да се отслабва от такива глупости,а просто да намаляват апетита.Щот аз имам огромен апетит по всяко време и 40 градуса да е Не искам диети-слаба съм си,но ако плюскам така няя си запазя фигурата.. дайте съвет или как решавате подобен проблем(ако някой е като мен) 10кс
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Воля
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    entre el mar y una estrella...
    пии чай с мед - на мене ми помага, хем ти пълни корема, хем е сладичко :P
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Най-полезно и ефективно - пий много вода! По 40 мл на килограм тегло, или малко повече, всеки ден!

Град
    Добрич :o)
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Тези дъвки са шит!За нищо не стават.Ти пробвала ли си ги?Защото ако не си ги пробвала не препоръчвай така....

По темата: 3-4 дни ще стискаш малко да ядеш и така стомаха ще ти се свие и ще започнеш да ядеш по-малко.Само 3-4 дни ще се ограничаваш.
    Само написах "виж" не пробвай И аз мисля,че са поредния боклук,но все пак Ако разчитате на дъвки,бонбонки,хапчета до никъде няма да стигнете от личен опит го казвам!

Град
    Велико Търново
    Купи си дъвки Мотиф засищат глада.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Купи си дъвки Мотиф засищат глада.
    А като ги спреш ?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами ти щом досега си яла много и не ти е проличало какъв е проблема?имам приятелки,които по цял ден ядат(в смисъл повече от мен) и пак са по слаби

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на iPurple
    Имах ги тея дъвки мотив за нищо не стават! Имат вкус на лимон и даже още повече огладняваш...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    И аз бях така.В смисъл си хапвах доста.Не ми личеше,но когато се качих на кантара и полудях.Но си казах,че няма да гладувам,защото после... не ми се качват двойно.Затова спрях хляба,сладкото,безалкохолн ите.Изобщо почнах да се храня по 3 пъти на ден,като наблягах на здравословна храна.Повече салати,течности,плодове.И си отслабнах с 5 кг.Имаше моменти,в които ми се прияждаше повечко.Тогава хапвах плод или пиех сок.И така...Също почнах да се разхождам повечко,да правя коремни преси.И съм си доволна от това,което постигнах.
    Ако решиш да правиш същото не очаквай резултат за 1 седмица.Сваля се бавно,но се сваля.Според мен гладуването не е решение.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Тези дъвки са шит!За нищо не стават.Ти пробвала ли си ги?Защото ако не си ги пробвала не препоръчвай така....

По темата: 3-4 дни ще стискаш малко да ядеш и така стомаха ще ти се свие и ще започнеш да ядеш по-малко.Само 3-4 дни ще се ограничаваш.
    Мда, шит са. Определено.
    Съгласна съм с твоята идея и ще прибавя още нещо, което при мен поне има значително влияние: преди и след ядене пиеш по чаша вода. :P Тъкмо ще си пиеш достатъчно за през летния сезон. Мен лично водата винаги ме засища лекичко преди обяд например, не съм склонна към преяждане. (:

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Преди ядене пий по една чаша топла вода или чай без захар. Бъди постоянна.
    mindscan

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

СПОРТ, няма да ти намали апетита, но ше ти помогне - МНОГО СПОРТ
    Do you speak Salsa? .......

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Prosto ima momicheta, na koito ne im se hvashta nishto, qvno ti si ot tqh. Imam edna poznata, koqto qde za zakuska po 2 sandvicha i 1 toster i e syvsem slaba.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Майка ми разботи в ресторант. Отидох там с една позната, за да поискам на мама малко пари. Колегите на майка ми ни поканиха да хапнем с тях. Имаше поне 6 плата пълни съ ранзообразно ядене Освен това ни дадоха по една порция родпски сарми.... доста огромни. Момичето е най много 45 кила, девети клас е и е нормално висока 1,60 и нещо. Всички хапнахме по малко, тя изяде вичко останало, яде може би повече от всички нас взети заедно. Майка ми ни беяе направила преди отва по еидн сандвич А въпросното момиче, което беше с мен след това искаше да си купи ххл дюнер тосрет и два сандвича не са нищо !
    mindscan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си