- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В мен ли е вината ?
Ооо колко позната история..само дето в моя случай не беше ново момиче..Основната ти грешка е била,че си приела третото момиче..Те винаги правят мизерии и сякаш "придърпват" твоята приятелка към себе си и ти оставаш самичка..![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
всеки би бил щастлив да има приятелка като теб! не се отчайвай заради хора които не те оценяват и не те заслужават!![]()
Мм аз втория срок тази година се преместих в друго даскало тъй като не изтърпях лицемерието в предишното ми даскало и в новия клас намерих най най добрата фр която съм имала някога ..... просто само с нея така си паснахме по всичко и сега когато кандидатстваме тази година дано ни вземат и двете в едно даскало пак сме си набелязали едни и същи училищаПървоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
Дано си ни вземат двете щото тя ми е всичкооо не съм вярвала че мога да срещна човек като нея
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Мерси .... Айде хора аз ше ви напускам че утре е голям ден ше се излиза на някъде но не с кого да еПървоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лека и мека На всички от мен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря ви на всички за съветите и за пожеланията..всичко хубаво и на вас !![]()
![]()
олекна ми от толкова позитивни коментари... дадохте ми надежда
![]()
Радвам се от името на всички че сме помогнали поне малко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Надеждата никога не трябва да се губи. Изгубиш ли надеждата, губиш всичко
Ами надеждата е... ъъъ как да кажа... като вид цел може би. Надяваш се да намериш нови хора примерно и това ти се превръща в цел, и почваш да се опиташ да я постигнеш
немога чета такива сапунки но .. сигурно в теб е вината![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Миленче, прочетох ти само първият пост и искам да ти кажа няколко неща.
Първо: Грешиш за Ива. Тя е много земно момиче, просто не си я видяла в правилната светлина или тя не е искала да се покаже такава пред теб. Не съм имала кой знае колко много виждания с нея, но досега не ми е направила лошо впечатление.
Второ: Откакто се раздели със Сисито си много по - добре и сама го видя. (не бях забеляза преди това, че си толкова добра по математика или просто наистина не си била)
Трето: Трите моми си имат общи теми на разговор и явно затова си допадат. Виж, аз немога да си представя как 24/7 ще говоря само и единствено за гаджето ми и за секс, но те явно успяват и да го осъществят. Досега никога не съм имала кой знае колко високо мнение за теб (не, че съм някакъв критерий), защото не те познавам, не за друго, но пък смятам, че това (гореспоменатото) поведение е неприсъщо за теб и е под нивото ти.
Четвърто: Не вярвам ако звъннеш на мен (ако още не си разбрала аз съм Надя), на Поля, на Елена... на който и да е от нас и ако нямам ангажименти винаги бих излязла с теб, не вярвам и с другите да е по - различно. Даже ако не бях банкрутирала преди няколко дни още сега щях да ти предложа да се видим.
Пето: К'вото и да става ня'а да се отчайваш! Повярвай ми, нищо не си загубила! И все пак не забравяй за догодина, че хората в класа, от които трябва да се пазиш, не са се свършили!
В случая аз съм обективната гледна точка, защото виждам нещата отстрани. Единствената и вина е, че не се откъсна по - рано от въпросното момиче.немога чета такива сапунки но .. сигурно в теб е вината![]()
Kakto ti kazaha horata po-gore,ne se ot4aivai!Shte sre6ta6 o6te mnogo hora.Priqtelstvata neprekusnato se skusvat i se namirat novi...po-dobri!!Kakto i s lubovta e taka.Skusa6 s edin,nameri6 drug po-dobur i taka dokato sre6tne6 tozi kogoto si tursila!!!No za licemeri i hora ,koito sa te nakarali da strada6 ne si struva da produljava6 da strada6 za tqh!!!Uspehi!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Отверка в окото за всички тъпи хора по света!
България над всичко!
skype acc: bgb-dead
Не губи надежда всичко ще се оправи... Впрочем и аз бях така докато учех, в класа ми бяхме само момиче + 2 момчета...и толкова злоба и лицемерие.. че просто... всички на групички бяха.. аз си бях или сама или с една приятелка... но тя просто се правеше на такава..и след като завтърших пътищата ни се разделиха... имах и друга приятелка, която обаче ужаважам и винаги съм се опитвала да бъда добра с неяТя ще ми остане приятелка найстина, не зависимо че рядко се виждаме
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Ами виж сега,честно казано прочетох мнението ти до там докъдето приятелката ти е започнала да се превръща в разглезена надувка.Еми стават такива неща,хората се променят и нищо не може да се направи.Ако мислиш,че целия свят те е предал,това едва ли е точно така.Може би просто не си открила подходящите хора.Горе главата и успех
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...