Дали си виновна?За какво да си виновна?Че всички са те предали и са се превърнали в други хора?Или защото не си могла да понесеш това и си се затворила в себе си?Господи,не!Къде ти е на теб вината за всичко това?!Проблема не е в теб,а в хората около теб.Изведнъж,без видима причина,най-добрата ти приятелка се е променила и се е превърнала в нещо,в което не е.И то защо?Заради момиче,което е свикнало да получава всичко на тепсия и да тропа с крак,докато не получи това,което иска.И от всичко това,естествено ти си изгубила вяра в хората,защо си мислила,че всички могат да се променят така бързо и ти отново да си сама.Но знай,че всъщност не си сама.Имаш хора до себе си,които държат на теб и които те обичат.Както сама отбеляза,приятелят ти.От всичко това се опитвам да ти кажа,че не всички хора са такива.Не всеки ще ти обърне гръб и ще промени същността си,само защото сега всички го правят.Казваш,че мислиш за преместване в друго училище.Да,според мен това е доста добра идея.Стига да си сигурна,че самата ти си готова да смениш обстановката около себе си и да поставиш едно ново начало.Ако мислиш,че си готова за това,направи го!Няма какво повече да чакаш,нито да губиш.Така че давай!Рискувай и според мен всичко ще се оправи.
Успех!

Дано да имаш късмет.
ПП:За малко да забравя.Направи ми впечатление,че си написала,че откакто се е появила новата ученичка,от самото начало комплексарките не са я харесали.Не вярвам,че са били комплексарки,а просто момичета,които са свикнали да гледат такива около тях и са разбрали за какво става въпрос.Аз също бих се отдръпнала,ако я видя как се държи с околните и самото й поведение.