Ооо милата тя Като прочетох това което си написала все едно е част от моя живот..аз съм горе доло в подобна ситуация!От толкова много приятели накрая сама..и само гаджето е до теб без да иска нищо в замяна макар и на много километри!Колкото и да се самосъжаляваш,да си мислиш къде си сбъркала с какво си заслужила това..няма да промениш нищо,защото само на теб ти пука,само ти се мъчиш и си блъскаш главата,за да намериш отговора..на никой друг не му дреме за теб,за това което чувстваш..трябва да бъдеш силна,щом се държат така..значи знаят че ти няма да станеш като тях и са предпочели да ти обърнат гръб(по-лесния за тях вариант)..главата гора НАПУК на тях,напук на всички тъпи лицемери..както каза един приятел(или по скоро познат)-"Сам съм се родил и в ковчега пак ще бъда сам"...няма нищо честно в тоя скапан живот,но трябва да се научиш как да отминаваш ударите и болките с високо вдигната глава и да гледаш само напред!Няма човек,който да не лицемерничи или поне веднъж да го не е правил...свиквай!!! Не го мисли повече..някой ден "приятелката" ти ще се осъзнае..всички се осъзнават(някой рано,други пък късно)...стегни се и давай напред [!] \/