- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На личицето... :D
ето я и другата, проблема е, че авторката е променила първия пост , иначе в него обяснява как и е влязла сперма в окото, след като се е шибала с 3 момчета, или май бяха повечеhttp://forum.teenproblem.net/f/viewt...667&highlight=
Абе според мене на коремчето си е най-добре...
Ще и свърша на лицето.. после ще поиска да я целувам... мани мани..![]()
Точно това е и моето мнениеПървоначално написано от Komar
![]()
Streetball is my job!
Да бе.. какво Ви бърка? Все едно целувате децата си![]()
There Is Only One..
Първоначално написано от Komar
Еее нали си е твойта бе?![]()
Тебе като не те е гнус значи ли, че си папкаш екскрементите ???????Първоначално написано от margo_93
Малко бесмислен въпрос.....
Да е изхвърлям и са в устата, тя задържа спермата в устата си и после изплюва спермата в устата ми, и аз си я гълтам. Кво ме бърка, нали си е мойта.![]()
Streetball is my job!
Първоначално написано от and1streetball
ей така тряя да мислят момчетата...моя приятел го е гнус след свирка да го целувам...нз що така
Щот се едно си прай сам свирка след т'ваПървоначално написано от Girlicious
![]()
Streetball is my job!
Ти прос ли си е?Първоначално написано от Komar
Streetball is my job!
А ТОВА АЗ ЛИ ГО НАПИСАХ? Явно си преял със сперма и ти влияе зле на мисленето...Първоначално написано от and1streetball
![]()
Ама ти нормален ли си е. Толкова ли не можеш да разберешПървоначално написано от Komar
![]()
Гнус ме е от тва, ти зле е батка![]()
Streetball is my job!
Има едно нещо наречено кавички.. за да се сетим ние читателите за кфо става дума..демек.. казах го с ирония..
![]()
emi de da zn biv6iq mi v koito o6te sum in love iska..... no puk men ne mi zvy4i koi zn kolko priqtno![]()
Моля прочетете внимателно поста... какво разбиратеПървоначално написано от bebok
а) за момичето
б) по темата
в) за всичко останало
![]()
Първоначално написано от Komar
![]()
![]()
Ае ся ш и простим![]()
Streetball is my job!
Spider4eto
от кога не съм се смял толкова блг ти много хахаххаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не,но едва ли ще ми хареса....според мен е някак онизително...за едно момиче да позволява да се прави това нещо...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Защо мислиш, че е унизително? Не упреквам, просот ми е любопитноМного момичета мислят като теб и винаги съм се чудила защо така разсъждават.
Защо това да е по-унизително от свършването в устата?