.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104

Hybrid View

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Толкова ли е трудно да го проумеете че не всичко е във това как изглеждаш ? А във това какво говориш!Такаче да не е толкова трудно да прецените 1 човек и по характер не само по визия ....
    Значи казваш че не е грозен, а просто тъп като лопата...какъв мил комплимент
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    За всеки пътник има влак... не се вталясвай
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    там където мечтите стават реалност
    Ей пич,на мен ми приличаш на лиглъо и сваляч,по писането си личи ,че си неуверен в себе си.Иначе не ми се струваш лошо момче.Просто ти трябва фитнес,може би друга прическа(тая е много лигава и педалска),абе като цяло ти трябва по-мъжествен външен вид.Жените си падат по педали да,но повече си падат по братята на Конан Варваринът.За да имаш успехи трябва да те уважават и жени и мъже.Трябва да изглеждаш добре,да си готин,да може да се разчита на теб.
    Другия вариант да привличаш жени е да имаш пари...Тогава си от губещите обаче.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Абе успокои са бе човек и твоя ред ще дойде

Град
    Somewhere over the rainbow*
    А мислил ли си че проблема не е във външността ти
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    staaa6,nito si nqkoi groznik,nito pak nqkoi hubavec,no to si zavisi i ot haraktera ti
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    In Devil's Castle
    от тези снимки нищо не може да се разбере
    someone else...

ZA VSEKI VLAK SI IMA PATNICI
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

ТИ ИМАШ САМОЧУВСТВИЕ (ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА КАЧИШ СНИМКИ), ОБАЧЕ СЕ ВЛИЯЕШ ОТ ХОРСКОТО МНЕНИЕ И ТЪРСИШ НАШЕТО ОДОБРЕНИЕ ЗА ДА СИ ГО ПОВДИГНЕШ ...ЗА МЕНЕ СИ ГРОЗЕН АМА НЯКОЙ ДР МОЖЕ ДА ТЕ ХАРЕСА ЩОТО КРАСОТАТА Е ОТНОСИТЕЛНО ПОНЯТИЕ... ИМАШ НУЖДА ОТ ПОДРЪЖКА.И ВМЕСТО ДА ПИШЕШ ПО ФОРУМИ ПРОСЕЙКИ СИ КОМПЛИМЕНТИ ВЗЕМИ СЕ СТЕГНИ И ДЕЙСТВАЙ КАКТО ТИ КАЗАХА ХОРАТА

Град
    Скитосвам по улиците
    Еми като си я пуснал тая снимка с очила немога да ти кажа грозен ли си,хубав ли си...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Според мен си симпатичен и проблемът не ти е толкова външността,колкото вътрешната нагласа.
    Аз съм момиче и ще говоря за себе си,а не от името на всички,защото всеки си има различно мнение.Според мен за да впечатлиш едно момиче не ти трябва само външност,а и характер.Трябва ти нещо,с което да я грабнеш.Трябва да си забавен,да я разбираш,да я развеселяваш.
    Не се впрягай толкова,защото съм сигурна,че има момиче за теб,което ще те оцени.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Според мен си симпатичен и проблемът не ти е толкова външността,колкото вътрешната нагласа.
    Аз съм момиче и ще говоря за себе си,а не от името на всички,защото всеки си има различно мнение.Според мен за да впечатлиш едно момиче не ти трябва само външност,а и характер.Трябва ти нещо,с което да я грабнеш.Трябва да си забавен,да я разбираш,да я развеселяваш.
    Не се впрягай толкова,защото съм сигурна,че има момиче за теб,което ще те оцени.
    Иначе казано да покажеш мъжко държание,че може да се разчита на теб,да се покажеш мил и готин,тогава всяко момиче е твое...Важно е да прецениш коя си заслужава,защо не всички си заслужават...
    Винаги съм се стараел да показвам тези си черти,вместо други.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от fall_out_girl
    Еми като си я пуснал тая снимка с очила немога да ти кажа грозен ли си,хубав ли си...
    bqh pusnal i edna bez

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Нищо ти няма бе човеко - просто може би си в такъв период и ти .. когато човек е самотен и няма много контакти - започва да търси вината в себе си, което е една голяма грешка .. просто ти трябват повече запознанства .. повече връзки или нещо такова .. трябва да се отпуснеш и да си направиш сметка какви качества притежаваш .. след това трябва да си помислиш и как можеш да ги подобриш .. имаше едно мнение, което е малко гадничко, но трябва да се съобразиш с него - купуваш си нови дрешки, сменяш си прическата и готово .. след това, ако имаш повечко запознанства ще е дори по-лесно .. написаните мнения, които не са ти харесали доказват, че място за хора като теб няма в тоя свят - затова трябва да се промениш, да се поотпуснеш и да си живееш нормално .. да се приемеш такав, какъвто си и да се развиваш .. не да стоиш в някакъв вид застой, упреквайки се ..

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Нищо ти няма Имаш чар,спор няма....Просто сега всички (или айде повечето) момичета са....хммм как да кажа...Курви (най точната дума и само без тея кифли да ми пишат "ама не е тъй,ние просто..." щото ми писна от вас..шибани курволяци) И тея "момиченца" не гледат дали си хубав или не...Те гледат дали имаш кола,колко кинти имаш в джоба (в брой ест),дали имаш апартамент....Такива неща....А ако не гледат това...Тогава трябва да си "ЕбаСи пиЧа" типична к*рва като тях...Или с други думи казано....Вече повечето са само за секса и парите...тва е...Така че споко,не се отчайвай Все още тук таме се срещат и от другата "порода" момичета...Дано попаднеш на такава,която не е с теб,само за да я чукаш или заради парите ти Успех

п.п Кучки...сори ама си е тей ае Peace \\//

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Замислял ли си се, че може проблема да не е във външния вид ами в отношението ти към момичетата?

всичко е в главара брат ... ако са мислиш за грозен .. е и др виждат тва в тебе ... затва главата горе ... и аз винаги тарсих няква причина в мен ..ама нее в тва кат сам гледал кви лешове забиват яки мацки ... и тва е сичко психика

Цитирай Първоначално написано от TiLLi
    Замислял ли си се, че може проблема да не е във външния вид ами в отношението ти към момичетата?
    Mislq che ako problema mi e v otnoshenieto mi kym tqh te nqma vse da iskat da sym "samo priqtel " inache po princip postoqnno me vikat nqkyde a u .. I vinagi se probvam da byda maksimalno mil s tqh ..

И точно в тази "милост" и приятелството ти е грешката. Изглеждаи ме свестен=>имаш ЛС

Цитирай Първоначално написано от eXciTeD
    И точно в тази "милост" и приятелството ти е грешката. Изглеждаи ме свестен=>имаш ЛС
    ok

Град
    Sofia :*

ako momi4eto ne e nqkfo super naduto 6e te otblusne zaradi tfa kak izglejda6 ama ina4e pove4eto momi4eta sa sduhani (pone tiq koito az poznaaam ) otia6 pri tqh i po4va6 da si govori6 s tqh ili ne6o takoa ama kato te gleam kak si se ohilil na 1vata snimka mi prili4a6 na nekuf smotlio

Da v tazi snimka bqh malko i izvendyj kompaniqta reshi da si napravim vseki po edna snimka az otnachalo ne iskah obache eto rezultata ( dokato mi praviha snimkata me razsmivaha ujasno mnogo )

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не си толкова зле не се паникьосвай излишно.

Град
    Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    Da v tazi snimka bqh malko i izvendyj kompaniqta reshi da si napravim vseki po edna snimka az otnachalo ne iskah obache eto rezultata ( dokato mi praviha snimkata me razsmivaha ujasno mnogo )
    Пич,ти скоро няма да забиеш,с други думи ако не пораснеш.Виж как се обясняваш като някоя ученичка,как се лигавиш,на снимките не изглеждаш добре дори с очилата...Много си слаб,чертите ти не са хубави,абе ставаш докато не вземеш много да говориш.Мен като момче ме дразниш много с тия лигави приказки,казвам ти го честно.Не искам да те обиждам или засягам,пиша с целта да ти помогна(ако наистина имаш нужда от помощ,щото ми се струва,че не знаеш какво искаш и просто се лигавиш с темата).
    Момичетата не обичат плужеци-лигави типове,които се съмняват в себе си и търсят тяхното удобрение.
    Искаш ни съвет как изглеждаш?Как да ти се отговори,за едни си хубав,за други грозен.Първоначално предизвикваш дори съжаление,ама ти във всяка страница нататък пишеш някоя простотия,не казваш нищо,но не спираш да говориш простотии.
    Бъди мъж бе човек!
    Промени си външния вид,стегни се.
    Ето,че пак станах лошия,обаче ти си поредния комплексар,на всичкото отгоре изглеждаш зле.Затова си сам!
    Успех при влизането в правия път!!!

п.п.Ако се съмняваш в думите ми,представи си какво би станало ако отидеш на кафе и седнеш при 2 непознати момичета.
    възможни отговори:
    1)ще те изгонят
    2)ще си заминат
    3)ще те бият
    4)ще извикат охраната
    5)ще те нахранят и затапят много мощно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си