- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- поредния проблем
Значи проблема ми е следния ...
С моята приятелка правим секс от около 2 месеца .. около преди 2-3 седмици презерватива ни се скъса , но аз усетих , извадих го и не сме правили повече нищо .. не се и изпразних.След седмица го правихме без презерватив и съм сигорен ,че точно преди да свърша го извадих и се изпразних на корема и .. Бяхме сигорни и не сме и мислили за хапчета , но сега тя получава някакви симптоми .. гади и се ..тази сутрин е припаднала .. а и ми каза ,че постоянно има чувството ,че и се пика , но като отиде в тоалетната пика по малко ..ако вобще пика. Та вече започвам да се плаша от цялата работа.
Да, да знам .. ще хода по-късно за тест за бременност , но все пак искам да ми дадете някакви савети
САМО ЕДНО СЕ МОЛЯ...ДАНО НЕ Е ВЯРНО![]()
Aми... ние как искаш да ти помогнем. Станалото станало. Така и не се научихте, да правите секс С презерватив.
Your pseudo sunshine I don't need.
Aми... ние как искаш да ти помогнем. Станалото станало. Така и не се научихте, да правите секс С презерватив.
+1
Руса кукличка
Нищо друго не можем да ти кажем освен да си направи тест ... Щом не си свършвал в нея и двата пъти има вероятност да й няма нищо, но все пак - тест и да не се притеснявате ...Първоначално написано от КЗЛ
Не съм на ясно за хапчета дали има смисъл вече да се взема - до колкото разбрах сте го правили без презерватив преди седмица ... така че някой, който е на ясно с хапчетата - да каже
Успех!!!
Toi choveka ne moje da pishe pravilno ..vie iskate da polzva takiva slojni neshta kato prezervativi...
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
Ами да и аз знам, че до 72 часа, ама не бях сигурен. 10х за инфотоПървоначално написано от Diablue{F}
![]()
4estito 6te stava6 tatko..pone po tiq simptomi sydq de..
Ima shans za zabremenqvane i da ne si svarshil v neq... kato ne iskate da stavate mama i tatko, prosto vinagi polzvaite prezervativi + hap4eta zadaljitelno, kakvo tolkova shte vi stane ??? [ i dvete poneje ako se skasa prezervativa pone dane se pritesnqvate za bremennostta.. ]
P.S.: Mn tup narod se navadi...![]()
4estito she staash bashta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako e momi4ence krustete go na mene
![]()
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
споко пич до колкото знам аборта е 300 кинта се ще съберете по 150 на глава![]()
Излишни паранои.![]()
Може да й е станало така от нерви, ако не е яла, или ако е с ниско кръвно.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Пич .. те презервативите на са на 100% сигурни, а ти без го правиш .. .. .. Интересни хора, ей ..
Шанса да е бременна е минимален, но го има. Тест.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от saltbaby
![]()
![]()
от къв зор сте правили секс без презерватив тогава?амаха..егати хората
![]()
Cruel Intentions