.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

поредния проблем

Значи проблема ми е следния ...
    С моята приятелка правим секс от около 2 месеца .. около преди 2-3 седмици презерватива ни се скъса , но аз усетих , извадих го и не сме правили повече нищо .. не се и изпразних.След седмица го правихме без презерватив и съм сигорен ,че точно преди да свърша го извадих и се изпразних на корема и .. Бяхме сигорни и не сме и мислили за хапчета , но сега тя получава някакви симптоми .. гади и се ..тази сутрин е припаднала .. а и ми каза ,че постоянно има чувството ,че и се пика , но като отиде в тоалетната пика по малко ..ако вобще пика. Та вече започвам да се плаша от цялата работа.
    Да, да знам .. ще хода по-късно за тест за бременност , но все пак искам да ми дадете някакви савети

САМО ЕДНО СЕ МОЛЯ...ДАНО НЕ Е ВЯРНО

Град
    Horrorwood
    Aми... ние как искаш да ти помогнем. Станалото станало. Така и не се научихте, да правите секс С презерватив.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    А за другия пт...ами има една течност дето се отделя по време на половия акт (предяекулационна) в която също има сперматозоиди,но от нея щанса за забременяване е мн малък

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Град
    Велико Търново
    Aми... ние как искаш да ти помогнем. Станалото станало. Така и не се научихте, да правите секс С презерватив.

+1
    Руса кукличка

Re: поредния проблем

Цитирай Първоначално написано от КЗЛ
    С моята приятелка правим секс от около 2 месеца .. около преди 2-3 седмици презерватива ни се скъса , но аз усетих , извадих го и не сме правили повече нищо .. не се и изпразних.След седмица го правихме без презерватив и съм сигорен ,че точно преди да свърша го извадих и се изпразних на корема и .. Бяхме сигорни и не сме и мислили за хапчета , но сега тя получава някакви симптоми .. гади и се ..тази сутрин е припаднала .. а и ми каза ,че постоянно има чувството ,че и се пика , но като отиде в тоалетната пика по малко ..ако вобще пика. Та вече започвам да се плаша от цялата работа.
    Да, да знам .. ще хода по-късно за тест за бременност , но все пак искам да ми дадете някакви савети

Нищо друго не можем да ти кажем освен да си направи тест ... Щом не си свършвал в нея и двата пъти има вероятност да й няма нищо, но все пак - тест и да не се притеснявате ...
    Не съм на ясно за хапчета дали има смисъл вече да се взема - до колкото разбрах сте го правили без презерватив преди седмица ... така че някой, който е на ясно с хапчетата - да каже

Успех!!!

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5

Цитирай Първоначално написано от Impossible`Is`Nothing
    Цитирай Първоначално написано от КЗЛ

Нищо друго не можем да ти кажем освен да си направи тест ... Щом не си свършвал в нея и двата пъти има вероятност да й няма нищо, но все пак - тест и да не се притеснявате ...
    Не съм на ясно за хапчета дали има смисъл вече да се взема - до колкото разбрах сте го правили без презерватив преди седмица ... така че някой, който е на ясно с хапчетата - да каже

Успех!!!

за хапчета е кусно вече...Тея хапчета се взимат до 72 часа (3 дена) след "опасния" акт

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Toi choveka ne moje da pishe pravilno ..vie iskate da polzva takiva slojni neshta kato prezervativi...
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    за хапчета е кусно вече...Тея хапчета се взимат до 72 часа (3 дена) след "опасния" акт
    Ами да и аз знам, че до 72 часа, ама не бях сигурен. 10х за инфото

4estito 6te stava6 tatko..pone po tiq simptomi sydq de..

Ima shans za zabremenqvane i da ne si svarshil v neq... kato ne iskate da stavate mama i tatko, prosto vinagi polzvaite prezervativi + hap4eta zadaljitelno, kakvo tolkova shte vi stane ??? [ i dvete poneje ako se skasa prezervativa pone dane se pritesnqvate za bremennostta.. ]

P.S.: Mn tup narod se navadi...

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    4estito she staash bashta ako e momi4ence krustete go na mene
    без ПОДПИС ... xD

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Тия симптоми се проявяват чак на 3тия месец

споко пич до колкото знам аборта е 300 кинта се ще съберете по 150 на глава

Излишни паранои.
    Може да й е станало така от нерви, ако не е яла, или ако е с ниско кръвно.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Пич .. те презервативите на са на 100% сигурни, а ти без го правиш .. .. .. Интересни хора, ей ..
    Шанса да е бременна е минимален, но го има. Тест.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от saltbaby
    Toi choveka ne moje da pishe pravilno ..vie iskate da polzva takiva slojni neshta kato prezervativi...
    от къв зор сте правили секс без презерватив тогава?амаха..егати хората

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си