Цитирай Първоначално написано от КЗЛ
Значи проблема ми е следния ...
С моята приятелка правим секс от около 2 месеца .. около преди 2-3 седмици презерватива ни се скъса , но аз усетих , извадих го и не сме правили повече нищо .. не се и изпразних.След седмица го правихме без презерватив и съм сигорен ,че точно преди да свърша го извадих и се изпразних на корема и .. Бяхме сигорни и не сме и мислили за хапчета , но сега тя получава някакви симптоми .. гади и се ..тази сутрин е припаднала .. а и ми каза ,че постоянно има чувството ,че и се пика , но като отиде в тоалетната пика по малко ..ако вобще пика. Та вече започвам да се плаша от цялата работа.
Да, да знам .. ще хода по-късно за тест за бременност , но все пак искам да ми дадете някакви савети

САМО ЕДНО СЕ МОЛЯ...ДАНО НЕ Е ВЯРНО
Нищо друго не можем да ти кажем освен да си направи тест ... Щом не си свършвал в нея и двата пъти има вероятност да й няма нищо, но все пак - тест и да не се притеснявате ...
Не съм на ясно за хапчета дали има смисъл вече да се взема - до колкото разбрах сте го правили без презерватив преди седмица ... така че някой, който е на ясно с хапчетата - да каже

Успех!!!