Здравейте! Ще бъда по-подробен, за да съм от помощ на останалите...
Ами... беше просто... уникално. От помощ ми бяха всички съвети, главно на Make_Me_Laugh. Благодаря, пич.
Оправих се, поръчах вечеря от един ресторант до нас, виното, ала-бала... заредих уредбата с диск на някаква испанска група - приятел ми я препоръча. Бавни мелодии...
Взех приятелката ми от тях, докарах я, седнахме да вечеряме... Много беше красива, само че без да иска, разля виното върху блузата си - всъщност, беше кучето ми

, но няма значение. Донесох й една моя риза, която естествено й беше голяма... Взе я и изчезна в стаята ми. Виновният пес я последва. Изчаках я минута и отидох там... Почнахме да се гушкаме и целуваме, само дето кучето започна да ревнува и тя го изпъди. Станах, отидох зад нея, и я гушнах през кръста, целувах я по врата - коса, врат, рамене, ей такива. Взех я на ръце и я пуснах върху леглото, легнах до нея... Вдигнах само на педя ризата и я погалих по корема. Целунах я пак по устните, врата, корема. Накратко, много сериозно си я целунах... Бавничко и внимателно й махнах ризата. Махнах и моята... Малко стресната ме изгледа, ама я успокоих и пуснах музиката - съвсем тихичко. По-нататък по плана на Make_Me_Laugh - стигнахме до положение - бикини (съответно аз - боксерки). Свалих го до коленете, едновременно целувайки откриващата се кожа... Спрях и я погледнах.

Малко беше притеснена, затова "се качих нагоре" и я целунах, после пак и пак, и пак... Говорих й тихичко в ушето. После по гърдите... бедра и... . Доста време така - поне на мен така ми се стори. Почна леко да трепери... Свалих си боксерките. Взех лубриканта и изстисках малко по нейната ... (добре де, как му се вика?!

) и по ръцете си... Вкарах 1 пръст - сантиметър по сантиметър. Завъртях го вътре и тя се вдигна леко от леглото, почна леко да ... не знам как да го нарека... охка. Ама не от болка. Вкарах й още 1, но тук вече малко я заболя. Целунах я пак. Тя каза да спра, реших, че я боли и си извадих пръстите. Но се усмихна и каза "Сега е мой ред, скъпи." Легна върху мен и започна да ... ми прави свирка. Направо паднах...

Изобщо не го очаквах. Ама как го правеше, личеше си, че й идва отвътре.

За нула време бях готов... Сложих презерватива. Пак малко орално, и с пръсти. Леко го вкарах... Потече съвсем мъничко кръв - просто 3-4 капки... Извика. Казах си "Край", но тя, сякаш прочела мислите ми, каза да продължа... И да, знаете си го нататък.
Почти цялото време си говорихме на ухо - неща от рода на "Изкарваш ме от кожата ми...", "Обичам те...", "Не искам да спираш"...
Бяхме на мисионерска и "кучешка." Почти цялото време тя беше отдолу, но накрая прояви инициативност и се "качи" върху мен. Не викаше, но охкаше и се гърчеше...
...
...
След като свършихме, просто се гушнахме под завивките... Тя най-накрая беше моя, тялото й вече ми принадлежеше... Всяка нейна частичка беше само моя...
Просто... БЕЗ КОМЕНТАР! :P