казват 4е времето лекува и с времето ще го забравя....но как е възможно след като с всеки изминал ден ми липсва все пове4е и пове4е,всяка нощ го сънувам пове4е и мисля все пове4е и пове4е за него?????![]()
Ми ей тъй. Възможно е.
Представи си,че си удариш крака много. Той ще се подува и ще стане като банница, ама после отока ще спадне.
Оооо, такива неща се случват всеки ден. Да, времето лекува. Ама и ти трябва да си помогнеш, а не да се инатиш и да тропаш с крак - 'НЯМА ДА ГО ЗАБРАВЯ ПЪЪЪЪЪК!'. Доста характерна черта за подрастващите девойки...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да аз мислих да дам пример с синина,но и така става...Първоначално написано от w0sh
Намери си някакво заниманиеТака няма да се сещаш за него
![]()
Ходи да ти направат хипноза и ще го забравишПървоначално написано от love_you_boy
![]()
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Във началото е така, после обаче просто свикваш да не е до теб. Всичко опира до привързаността.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Времето НЕ лекува.
[size=7][b][u]fosse cos
При ясички е различно!Може би трябва да си намериш занимание, с което да ти минава времето!
Точно така е!!И аз имам една приятелка,която по-същия начин се инатешеПървоначално написано от Wrathchild
.Ти й казваш "спри да говориш за него,не те обича" и тя минат 5 минути и пак почне
![]()
Беше адски дразнещо,щом човек не те обича вече и не му пука за теб,защо на теб ще ти пука.Успех в това трудно начинание (
)
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Мислиш за него,защото си нямаш друго занимание.Намери си развлечение,спортувай активно,чети книги,нещо полезно,което да ти отнема вниманието.
Първоначално написано от люпи
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ще видиш,че с времето ще ти става все по-безразличенВремето лекува, от личен опит знам
Може би ще си спомняш за него,но вече няма да ти пука. И пак да повторя предишните мнения - намери си занимание,гледай да не мислиш за него
Ще се оправиш спокс, Успех
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ммм... помъдрял си!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Трудно е, но ако ти самата си кажеш, че ще спреш да мислиш за него, ще успееш. Не мисли, че го няма, че ти липсва...прави нещо друго. Ако имаш воля всичко се постига![]()
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
Мислех да напиша ферман по темата,но ми хареса сравнението ти..И наистина е така.Първоначално написано от w0sh
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Ами нз при тебе как е ,но при мен точно това подейства...Харесвах едно момче около 3/4 години..През няколко от тях не си говорехме,а сега като си проговорихме започнах да усещам,че вече нямам такива чувства към него,че не ми пука чак толкова за него...Така че опитай само с времето,но все пак си намери хоби,за да не мислиш за него...Успех!![]()