- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не мога да сваля килограми
На 14 години съм висока съм 1,68 или 1,69 и тежа 55килограма![]()
Върнах се от море и съм още повече с 1кг !! Верно че кокалите ми тежат доста но съм дебела
Другите казват че не съм но аз имам огледало ! Спортувам но дори да не ям 40 дена въобще няма да сваля килограми ;( ;( ;( Искам да съм слаба но каквото и да правя НЕ СТАВА ! ПОМОЩ !
спортуваш, ходиш на фитнес, и ЯДЕШ! не мазни и т.н. храни, а по-леки. също и плодове и зеленчуци-салатки тва оноваи пиеш мн вода. ако почнеш нищо да не ядеш няма да има никакъв ефект
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мисля,че си идеалните кила за ръстта си.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Пффф , не ви ли стана тъпо да пишете едни и същи теми , бе ? Има си търсачка ...Ами , естествено , че кйато не ядеш 40 дена няма да свалиш килограми ! Като ти се забави метаболизма , няма как ...
![]()
е ти кмво спортува 3 дни не свали и уаааааааааа не може уаааа???
и да,качила си едно кило о боже мой какво нещо 1 килограм!!!!!!!!!!!
ти си дебела ужасно дебела си....
..изпикай се и ше го свалиш..![]()
+1. Ако правиш всичко както трябва, няма начин да не свалиш килограми, макар че според мен не си дебела, но това едва ли има значение за теб...Първоначално написано от sladur4etyYy
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
хах преди около 2 месеца реших да отслабвамии по4нах да си праа 3-4 вида упражнения и да ям здравословно и така около 1 месец ..ии свалих 2-3кг а сега пък искам да ка4вам килограми ..шантава работа
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
vij az do predi 3 meseca bqh 65 kg pri rust 166..no ot togava (predi 3 meseca) zapo4nah qko da se zanimavam s trenirovkite sega sum 52 kg i sum visoka 168
strahotno izglejdam i nai- ve4e se 4uvstvam e za nqkoi moje da sa v pove4ko kilogramite no i az imam kato teb edur kokul i... abe i model stanah
ta tainata e v sporta , otnosno hraneneto qdoh samo miusli i fitnes zakuski nekfi takiwa
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
ей най се дразня на подобне постовеколко искаш да си?!? 40 кила ли !? абсолютно нормлна си си по-добре се отъви от манията си за отслабване!!!
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
това е решениетоПървоначално написано от sladur4etyYy
Нали беше плувкиня от юношеския отбор на Уефски?
Що не питаш тренерите ти?Знаят поне един спортен режим на хранене.
А и щом си "дебела"/не се цупи,сама се нарече така/,що не са ти обърнали внимание досега?
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Ти какво?Анорексичка ли ще ставаш?