- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лосиони за тяло
до преди 1 месец ползвах лосион от Ейвън с черешка..сега си взех йогурт с малина мн ме кефино йогурта с черешка ми харесва най-много(жалко че не взех него)
около 4,50
![]()
Cruel Intentions
На Fruttini ca много яки и всичките миришат жестоко.Мойто е с джинджифил-най-яко е.А эа цената -не си спомням колко беше.
[size=7][b][u]fosse cos
Dove Fresh Touch. Edin zelen.
На avon с банан и кокосово мляко е много готин4.20 струва
Препоръчвам ти на Бетина Барти. Мирише много дълготрайно и чак и дрехите ми намирисва. Около 8 лв е
Първоначално написано от mystery`girl
и аз ги имам и двата ,йогурт с къпина също е хубав![]()
На Avon с банан и кокос или черешката около 4 лв са .. на мен много ми харесват и съм доволна![]()
ами да и трите йогурта са хубави..но аз понеже и не съм голяма фенка на къпината..може би защото първо помирисах спрея(а те са мн сладки)и не ми хареса..и йогурта с къпина съм помирисвала но черешката води класациятаПървоначално написано от jujulinkaa
а пък да не говорим че приличат на..(имаше такива на данон) и ми идва д аго изям само като го гледам..а както е и ароматно
![]()
Cruel Intentions
Дааааа, и бутилката е направо огромна. Ето за този говоря: http://prikachi.com/files/228667B.jpgПървоначално написано от Baby_b
А някой може ли да ми обясни каква е разлика между лосион за тяло и йогурт и кое е по-добро?![]()
Вземи един каталог на AVON и си избери! Там разнообразието е глоямо и не са скъпи![]()
Аз също ползвам лосионите на AVON и съм много доволна! Този с банан е много хубавПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
ами ддз..и двете се мажат...йогурта е в по удобна кутийка и изглежда някакси по "мекичък"Първоначално написано от Dark~Illusion
иии мн ме кефи да си бъркотя в кутийката..като желе е(е не точно
)
Cruel Intentions
Dove Silk Glow - с блестящи частици в него...като за 7 кинта става
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
аз ползвам олио попринцип,но за лосионите..има един на джонсън с бадемово масло...страхотен е!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Мда, чуден е. С краставичка и зелен чай и мирише ужасно яко :PПървоначално написано от Nadelina
Иначе имам 3 вида от Avon, не съм ги ползвала повече от два пъти, единият е с черна череша, другия с манго и третия с кафява захарСладко миришат, но единствено първия си струва
![]()
Да бе,верно и аз такъв имам.Наистина аромата е доста траен.Първоначално написано от Baby_b
![]()
Нивеа и Дав - около 5-6 лева са, хидратират добре и имат свежи и чисти аромати.
Аз използвам сега един лосион на Oriflame с аромат на ванилияМного ми харесва!
П.П.А някой може ли да ми каже от къде бих могла да си купя от тези на Fruttini,тъй като никъде не съм ги срещала,а наистина обичам да ми мирише на готинко![]()
Въпроса е доста тъп. Лосиони има стотици на пазара, отиди до някой магазин и си купи някакъв. А никога ли не си ползвала такива джаджи?
Losionite na Fruttini sa jestooookiiOsobeno sus cacao ii vanilia mmm
![]()
~Remember,remember...25th of November~
И аз мислех да си взимам, но ми казаха че след 5 минути нямало и помен от аромата им.Първоначално написано от mirelS
![]()
Според мен на "Нивеа" продуктите са най-качествени . Провери в някоя голяма аптека и виж какво предлагат . На "Ейвън" и лосионите са боклуци . Ползвам в момента на "Нейчарълс" с черна череша и индийско орехче... Язък , че мирише хубаво ! Нито е с траен аромат , нито хидратира кожата както трябва ...Не се подлъгвай да си взимаш толкова важен за кожата продукт само , защото мирише страхотно .
![]()