.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

лосиони за тяло

препоръчайте ми лосиони за тяло и на каква цена са

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    до преди 1 месец ползвах лосион от Ейвън с черешка..сега си взех йогурт с малина мн ме кефи но йогурта с черешка ми харесва най-много(жалко че не взех него) около 4,50

Cruel Intentions

Мега фен
    Град
    София
    На Fruttini ca много яки и всичките миришат жестоко.Мойто е с джинджифил-най-яко е.А эа цената -не си спомням колко беше.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Dove Fresh Touch. Edin zelen.

На avon с банан и кокосово мляко е много готин 4.20 струва

Препоръчвам ти на Бетина Барти. Мирише много дълготрайно и чак и дрехите ми намирисва. Около 8 лв е

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    до преди 1 месец ползвах лосион от Ейвън с черешка..сега си взех йогурт с малина мн ме кефи но йогурта с черешка ми харесва най-много(жалко че не взех него) около 4,50

и аз ги имам и двата ,йогурт с къпина също е хубав

На Avon с банан и кокос или черешката около 4 лв са .. на мен много ми харесват и съм доволна

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl

и аз ги имам и двата ,йогурт с къпина също е хубав
    ами да и трите йогурта са хубави..но аз понеже и не съм голяма фенка на къпината..може би защото първо помирисах спрея(а те са мн сладки)и не ми хареса..и йогурта с къпина съм помирисвала но черешката води класацията а пък да не говорим че приличат на..(имаше такива на данон) и ми идва д аго изям само като го гледам..а както е и ароматно

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Препоръчвам ти на Бетина Барти. Мирише много дълготрайно и чак и дрехите ми намирисва. Около 8 лв е
    Дааааа, и бутилката е направо огромна. Ето за този говоря: http://prikachi.com/files/228667B.jpg
    А някой може ли да ми обясни каква е разлика между лосион за тяло и йогурт и кое е по-добро?

Вземи един каталог на AVON и си избери! Там разнообразието е глоямо и не са скъпи

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Вземи един каталог на AVON и си избери! Там разнообразието е глоямо и не са скъпи
    Аз също ползвам лосионите на AVON и съм много доволна! Този с банан е много хубав

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    problema e 4e ne iskah na avon sega /po prostata pri4ina 4e v momenta nqma na kogo da si pory4am/a i iskah da opitam nqkoi drug ...

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Дааааа, и бутилката е направо огромна. Ето за този говоря: http://prikachi.com/files/228667B.jpg
    А някой може ли да ми обясни каква е разлика между лосион за тяло и йогурт и кое е по-добро?
    ами ддз..и двете се мажат...йогурта е в по удобна кутийка и изглежда някакси по "мекичък" иии мн ме кефи да си бъркотя в кутийката..като желе е(е не точно )

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Dove Silk Glow - с блестящи частици в него...като за 7 кинта става
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз ползвам олио попринцип,но за лосионите..има един на джонсън с бадемово масло...страхотен е!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Dove Fresh Touch. Edin zelen.
    Мда, чуден е. С краставичка и зелен чай и мирише ужасно яко :P
    Иначе имам 3 вида от Avon, не съм ги ползвала повече от два пъти, единият е с черна череша, другия с манго и третия с кафява захар Сладко миришат, но единствено първия си струва

Град
    някъде...
    Да бе,верно и аз такъв имам.Наистина аромата е доста траен.

Нивеа и Дав - около 5-6 лева са, хидратират добре и имат свежи и чисти аромати.

Голям фен
    Аз използвам сега един лосион на Oriflame с аромат на ванилия Много ми харесва!
    П.П.А някой може ли да ми каже от къде бих могла да си купя от тези на Fruttini,тъй като никъде не съм ги срещала,а наистина обичам да ми мирише на готинко

Въпроса е доста тъп. Лосиони има стотици на пазара, отиди до някой магазин и си купи някакъв. А никога ли не си ползвала такива джаджи?

Losionite na Fruttini sa jestooookii Osobeno sus cacao ii vanilia mmm
    ~Remember,remember...25th of November~

Цитирай Първоначално написано от Floffy
    Въпроса е доста тъп. Лосиони има стотици на пазара, отиди до някой магазин и си купи някакъв. А никога ли не си ползвала такива джаджи?
    polzvala sym no do sega samo na avon no sega nqmam vyzmojnost da si pory4am

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от mirelS
    Losionite na Fruttini sa jestooookii Osobeno sus cacao ii vanilia mmm
    И аз мислех да си взимам, но ми казаха че след 5 минути нямало и помен от аромата им.

Според мен на "Нивеа" продуктите са най-качествени . Провери в някоя голяма аптека и виж какво предлагат . На "Ейвън" и лосионите са боклуци . Ползвам в момента на "Нейчарълс" с черна череша и индийско орехче... Язък , че мирише хубаво ! Нито е с траен аромат , нито хидратира кожата както трябва ... Не се подлъгвай да си взимаш толкова важен за кожата продукт само , защото мирише страхотно .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си