.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Всичко свърши нелепо,да го потърся ли?

Миналата седмица бях за няколко дни на море в Несебър.В хотела имаше едно супер готино момче.Последната вечер бях на дискотека,случайно и той беше там,дойде при мен и се запознахме .Беше супер мил,говорихме си,потанцувахме и тн.Всичко беше идеално,после в хотела ми вика айде ела в стаята да си лафиме,защото бяха затворили фоаето .Казах му,че ще се кача до стаятада си взема телефона и той ми каза в коя стая да го търся после.И като отидох не можах да намеря стаята.(да знам,че съм зле)Сигурно просто не съм го чула правилно не знам...Прибрах се,на сутринта си тръгнах и не се видяхме повече.От един и същи град сме,знам и къде учи,но тъй като предишната вечер не намерих тъпата стая не си разменихме нито телефони нито скайп.Мисля,че знам достатъчно за да го намеря но няма ли да изглежда ...отчаяно нз.?Не искам да изглежда все едно се влача след него и да ме помисли за няква досадна кифла...Обикновенно флиртове с момчета по дискотеките си остават само това и нищо повече,но с него беше различно,просто адски много ми допадна...
    От тогава не могада мисля за нищо друго,да го потърся ли?Моля ви дайте съвет и БЕЗ ТЪПИ ОТГОВОРИ!

Мега фен
    Град
    София
    Щом искаш да го намериш,естествено,че ще ти кажа НАМЕРИ ГО.Тъпа тема.Само се филмираш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nameri go.

Re: Всичко свърши нелепо,да го потърся ли?

Цитирай Първоначално написано от _Addicted_
    Миналата седмица бях за няколко дни на море в Несебър.В хотела имаше едно супер готино момче.Хареса ми страшно много още първия път като го видях.Последната вечер бях на дискотека,случайно и той беше там,дойде при мен и се запознахме .Беше супер мил,говорихме си,потанцувахме и тн. изкарах си супер!Той постоянно се усмихваше и всичко беше идеално,после в хотела ми вика айде ела в стаята да си лафиме,защото бяха затворили кафето и фоаето ,тъй като беше късно.Казах му,че ще се кача до стаятада си взема телефона и той ми каза в коя стая да го търся после.И като отидох не можах да намеря стаята.Сигурно просто не съм го чула правилно не знам...Прибрах се,на сутринта си тръгнах и не се видяхме повече.От един и същи град сме,знам и къде учи,но тъй като предишната вечер не намерих тъпата стая не си разменихме нито телефони нито скайп.Мисля,че знам достатъчно за да го намеря но няма ли да изглежда ...отчаяно нз.?Обикновенно флиртове с момчета по дискотеките си остават само това и нищо повече,но с него беше различно,не знам,звучи тъпо,но нещо като любов от пръв поглед,просто адски много ми допадна...
    От тогава не могада мисля за нищо друго,да го потърся ли?Моля ви дайте съвет и БЕЗ ТЪПИ ОТГОВОРИ!

emi 4estno kazano az ne bih imala dostatu4no kuraj da go potursq i bih se zainatila 4e toi sam moje da me nameri i bez tova ako tlkova iska...no tova sum az ..a puk az ne sum ot nnai normalnite hora..ako tolkova go haresva6 potarsi go...no 4akai da mine malko vreme ,ili puk mu nameri skypa...nqma6 li priqteli ot mestoto kudeto u4i toi?Ve nqkoi go poznava nali?
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами намери го, щом имаш възможност. Пък и защо да изглежда отчаяно, като го видиш му кажи нещо от сорта "мисля че ти дължа поне едно кафе, заради онази вечер" ии така. Ще му обясниш какво е станало и знае ли човек може и да се получи
    Късмет
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Потърси го, но по интересен начин... за да изглежда като закачка, а не като отчаян опит да се добереш до него.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Iv4eTy Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 1:11 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ами намери го, щом имаш възможност. Пък и защо да изглежда отчаяно, като го видиш му кажи нещо от сорта "мисля че ти дължа поне едно кафе, заради онази вечер" ии така. Ще му обясниш какво е станало и знае ли човек може и да се получи
    Късмет

ами защо не?а и предполагам че ще е приятна изненада за него

Cruel Intentions

Re: Всичко свърши нелепо,да го потърся ли?

emi 4estno kazano az ne bih imala dostatu4no kuraj da go potursq i bih se zainatila 4e toi sam moje da me nameri i bez tova ako tlkova iska...no tova sum az ..a puk az ne sum ot nnai normalnite hora..ako tolkova go haresva6 potarsi go...no 4akai da mine malko vreme ,ili puk mu nameri skypa...nqma6 li priqteli ot mestoto kudeto u4i toi?Ve nqkoi go poznava nali?
    Виж сега,според мен той мисли,че съм го отрязала или нещо от сорта,като не съм дошла и едва ли ще ме потърси,освен това знае само къде уча,дори не знае кой клас съм

Потърси го Едва ли ще изгубиш нещо от това!?Несебъррр хубаво ли беше ?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Опитайте се да сесрещнете уж неволно.Щом знаеш къде учи и сте от едни град,опитай да го видиш и наблюдавай каква ще му е реакцията,защотно може нарочно да те е прецакал.

Риторични въпроси...
    Ти така или иначе ще го намериш, ама ще се чудиш дали да му се обадиш.

Еми действай.
    Ама не му казвай, че не си намерила стаята щото е адски смешно. Даже аз се смях
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

прочети си поста и виж за кое си писала повече.. ми като искаш да го намериш - отивай да го намериш.. даже да ти кажа - не, ще ме послушаш ли?
    България над всичко!
    skype acc: bgb-dead

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Потърси го
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Щом сте се харесали го намери
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ами намери го бе нищо не губиш поне ще си опитала аз ако съм на теб ще си седя и ще си 4акам колкото и да ми е гадно но... поне може да опиташ :P А тва за стаята... малко е странно

Повече от фен Аватара на vikt0riQ
    Град
    точно в нас ;]
    просто го потърси

(sun) Live your life and do whatever you like...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си