.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Море....

Море....

Какво мислите за хотела Кремиковци в Китен?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    И аз ще съм в Китен...ама ...все още не съм избрала хотел.Името "Кремиковци" ме кара да повърна...Определенно не бих отишла там.

Град
    София
    Аууууууу,в Китен е много хубаво. Там има един готин къмпинг ''ВИТОША"" близо да плажа Атлиман, в една горичка - мн е яко, щото не е такава жега, а самите бунгала не са като бунгала а малки къщички. С верадна, вс плочки и луксозно обзавеждане! препоръчвам ви да отидете там!

Била съм там поред 2-3 години....еми не е зле ,има басейни пред хотелите,готино малко градтче....приветливо,сладк ...много си ме кефи.
    Иначе точно до хотел ''КЕМИКОВЦИ'',има едно малко ,сравнително новичко ,на 3-4 годинки хотелче,готинко...последнат а година точно там бях....ама не му помня името.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Като бях малка, преди 5-6 години може би, ходехме с мама на море на Китен и всяка година посещавахме ресторанта на въпросния хотел. Не че имам кой знае какви спомени, но имаше оркестър и беше адски вкусно И басейни и люлки имаше...Тогава ми се виждаше голяма работа, сега нямам представа как е...или по-точно как аз ще го оценя
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си