- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз искам, но приятелят ми не дава...
Много точно казано! (bow)Първоначално написано от GabiT{{}}
сиг съм че ще те изненада и има вероярност и по рано да го напраите ама се радвай че си имаж такъф мъж до себе си ако не просто му обясни нуждите си се пак секи има некви
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
От кога 17 годишните станаха мъже ?
По темата... приятеля ти 100% се притеснява, това е характерно за момичетата, но и не малко момчета имат този проблем! Вярвай че 3 пъти повече от тебе му се иска... и със сигурност е девствен, не знам какви ти ги е дрънкал че спал с някоя, напуснал я щото го излъгала че била девствена...
Класически случаи.![]()
Ауе ти тъпа ли си или ДА?! /Не се убиждай!/
Знайш ли колко момичета искат да си намерят такива момчета?! А знаеш ли колко момчета използват гаджетата си само за секс!???
ЕВАЛА НА ПИЧА ДЕТ Е С ТЕБ!!!
И аз ще искам такъв приятел....леле...незнаех че съществува такова мъжко...![]()
Т'ва момче е повече от невероятно бе...а ти си много зле...
+ Т'ва и аз мисля че не ти е време...И стига си настоявала за секс!
![]()
Това м0мче те 0бича =D> аз пък преди 4 г0дини кат0 бях на 12 х0дех с 15 г0дишен мислех ест , че е единствения ! Една вечер в една м0я приятелка се напихме с 0ще 2 момичета а т0й ме наеба ! После ..... не х0дехмеи да ти кажа п0вечет0 са такива трябва да си щастлива , че си п0паднала на ч0века пък и без секс няма да умреш
![]()
ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD
+1..Златно момче имаш до себе си просто...Живей си живота сега ,а като му дойде вречето и секс ша праишПървоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
![]()
Това се нарича мъж, който държи на думата си. И е прав, защото когато един мъж каже нещо, той трябва да си държи на думата !Първоначално написано от Bellisima
Заврете се в нета от своя дом
приятеля ти е гей
това момче наистина има някакъв проблем! е**ти кретена! ... да бъдеш едно от малкото свестни изключения и да се занимаваш с очевидно тъпа недорасла пикла о.О да, миличка, малка си да правиш секс. трябва поне малко акъл за тая работа и приятеля ти май много добре го усеща. най-добре го зарежи и върви си намери някой който ще те изчука още преди да е попитал за името ти - такива има много. а твоето момче го остави за някоя, която наистина ще го заслужава и ще може да го оцени!
... so much to live for, so much to die for ...
... da obasajdash 4e te obi4a i ne iska da te ebe f forym jal mi e za gadjeto ti 4estno![]()
![]()
![]()
[?]şĦŧ
Еми обясни му . . . кажи му че вече сте заедно доста време можете да си имате доверие ако пак не иска пробвайте поне орален или той не иска никакъв секс? Ако не единственият вариант е да почакаш![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Първоначално написано от Bellisima
Мии... ЕВАЛА НА МОМЧЕТО!! .. Малко са тия,дет ще искат да предпазят приятелката си!Разбери,че го прави за твое добро.А и ти спри само да го пришпорваш с тоя секс.. Прави се,че нищо не искаш, че нищо не е станало ...
в един момент той ще реши,че си вече достатъчно 'зряла' за да го направите.. а като му се лигавиш само и за секс му говориш, кат че ли ти е просто прищявката и мрънкаш както малко дете за сладолед на майка си (само дет си тийн, мрънкащ за секс на приятеля си ... стегни се малко!! ще му дойде времето ...
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Много смях падна в темата.... Аууу не можех да повярвам. Едни го плюят , други нея .... тц... Мойто момиче ти въобще знаеш ли какво те сърби ? Жена ми била ? Въобще знаеш ли на думата жена какво значи ? Евала на момчето ?! - ама той много зрял , брей. Гледал е някое филмче по cartoon-a и сега иска да види дали действа ... Момичето си имало права ... хихи , какви права пък има една 14 годишна пикла + 371 дена ?!
Я се захващай да си играеш с куклите в къщи. Играй си на кен и барби как се целуват и въобще да не ти пука ...
Същата си като 1 приятелка , където е на 20 години вече ... само дето я познавам точно от твоята възраст. Тя през колко момчета е минала и знаеш ли какво ми заяви накрая - ами аз за какво си тровех толкова живота , трябваше да си седя като теб и накрая да намеря любовта без да си съдирам сърцето !
Имам въпрос мислиш ли , че след 2 години ще сте заедно - едва ли ... ти искаш да ти разтворят краката , не за друго , а сигурно защото половината от твойте приятелки са на такова диридже и са ти казали , че било велико ...
хаха кфо значи не дава ?начи или е гей или изобщо не е "любов" а и закфа любов говорим на 14 години тцтцтц любов хахахаха
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
molq te ne slu6ai nenormalnika 6tot ako se lofkate tolko mnou ne moje da go zareje6 za takaa prosta rabota no ina4e po temata ti misla 4e skoro toi 6e blagovoli iz4akai o6te mani4ko da kajem malko predi da navar6i6 16 i go pitai otnovo moje ve4e da blagovoli 6tot se pak tfa sa 2 godini zaboga i ne misla 4e maj moje da iz4aka tolko osven ako ne e nekaf 6a6av pop![]()
Ей такова момче дай Боже всеки му.Ти вместо да се радваш,че по този начин доказва,че те обича истински.Нещо което в днешно време не се среща често,се самосъжаляваш,че не иска да те е*е.
Мен ми изглежда все едно просто си търсиш някой който да ти отнеме девствеността и тъй като той ти е под ръка искаш да си го изпросиш от него.Я вземи се стегни и вместо да го убеждаваш все повече с детинстките си лигавщини,че още си много малка се дръж като голямо момиче,което си има някви принципи.Пфф.
+1Първоначално написано от love_shu
Защо всички се захващате с това че "той е мн добричък и иска за нея най доброто " , " Тя е тъпа и не разбирала " или "Той е някаккъв си сдухан тъпанар" , а може ли да има нещо друго ?! гледам 21 страници обсъждат се само тези 3 тези ?!
А дали той е готов за това , дали е сигурен че ти го искаш , може би изчаква нещо , някакво развитие по между ви , или ддз , но каквото и да е ако се обичате ще дойде момента!!!По Добре Късно , Отколкото НИКОГА!!!
Остави момчето намира , не го пристикай , времето ще покаже!
Bravo ocelila si mom4eto,iz4akai 2 godinki nqq ko da ti stane ima si vreme za vsi4ko![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Ти си голяма късметлийка....да ти имам мъжа...
На мене вече ми омръзна да ме спират момчета и да ми искат най-малкото скайпа при което след 1 седмица да ми кажай "Хайде кога ще дойдеш у нас да ти го наврЪ"...АМАН вече...![]()
![]()
![]()
absolutno vqrno!!! znaesh li kak se namira takova momche !!! kasmetliika tapa!!! kakvo ti prechi da izchakashПървоначално написано от hAkEr4E
![]()