.
Затворена тема
Страница 5 от 17 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 405

Град
    Ловеч
    хах... ми, ако питаш мен, честно, ще ти кажа, че секса е на най-последно място в една истинска връзка... чрез действията си той показва, че е с теб, не заради така желаната мъжка фантазия, а защото се допълвате и вижда по-надълбоко в душата ти от всеки друг елементарен селяк... той те обича много... прекалено излишна простота и селяния има днес... всички мислят само за едно *** .... ще му дойде времето и на това, и не се влияй от факта, че има и такива, които на 13/ 14 / 15 са го правили- те са прости и без самочувствие... !!!
    I'm not gonna let you fly away...
    You came and you changed my world...
    Unbelievable....
    The love is around me...
    Girl, you complete me

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Bellisima
    Хакерче, не можеш да ме разбереш явно...

Забравих да кажа... преди седмица трябваше да ходя в квартирата му с приспиване. Мислех, че си е променил мнението и няма начин да не правим секс. Облякох не много изразана черна рокля, не исках да изглеждам като курва...
    Влязох (имам ключ от тях), той седеше на един стол и седнах върху него. Целунах го... и му казах "Е, промени ли си мнението?". "Щръкна" му веднага, но каза "Не, отиди се преоблечи, защото ще направя нещо, което не искам и не трябва..."
    Падна ми ченето! За пръв път да чуя подобно нещо! Егати!!
    През нощта си легнахме поотделно, после ме извика при него, но не ме докосна в онзи смисъл, само ме гушкаше и целуваше...
    Железен е просто!!

Всъщност при мен е същото .. Той не иска , защото съм била малка .. но примерно дори ако го хвана за дупето ...Той не иска да направи нещо заради което ще съжалява.. Не че аз искам да правим секс.. не искам .. и е хубавото , че и той не иска.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    приятеля ти е идеалното момче, мамка му и аз искам такъв...бих ти казала същото което той ти е казал, и съвсем не е смотаняк
    +1
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Цитирай Първоначално написано от K-Maro
    хах... ми, ако питаш мен, честно, ще ти кажа, че секса е на най-последно място в една истинска връзка...
    Абсолютно невярно. Сексът има много важна роля в една истинска връзка. Въпросът е, че на 15 "връзките" не са такива. Определено сексът не е определящ тогава и е нормално да не присъства изобщо.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако и двамата се девствени сексът няма такава важност. но сексът развива връзката на друго ниво и определено в 1 определен момент трябва да е налице не само секс, но и много хубав секс. В началото и моята връзка беше без секс, а не бях на 15 определено. не мога да кажа, че е била по-слаба от сега, че нещата са били зле и прочие. Напротив, правехме доста по-различни неща, защото не мислехме само къде ще го правим. Наслаждавай се на платоничната любов, защото като правиш 1 път секс, вече няма да е никога както преди.

ем то във днешно време са малко тези,който биха мислили за теб не е ли така ?!?!? имаш си перфектното момче ... въпреки че държанието найстина му е малко странно ...

Цитирай Първоначално написано от f(x)
    Цитирай Първоначално написано от K-Maro
    хах... ми, ако питаш мен, честно, ще ти кажа, че секса е на най-последно място в една истинска връзка...
    Абсолютно невярно. Сексът има много важна роля в една истинска връзка. Въпросът е, че на 15 "връзките" не са такива. Определено сексът не е определящ тогава и е нормално да не присъства изобщо.
    Да, и аз мисля така!

Попаднала си на момче!Евала!
    Според мен той е много прав.На 15 си все пак,не си достатъчно готова за секс.(все пак това е мое мнение)
    Трябва да прецениш-ако искаш да си с него,ще чакаш секса,а ако ти е за секса си хвани някой да ти направи кефа
    С това,което ти е казсал,показва че държи на теб и че не е с теб заради едното еб*не.Сама прецени

Град
    Скитосвам по улиците
    Според мен момчето не е зле...Нормално е да не иска секс с теб щом си на 15...Но ако не можеш да издържаш без секс,тогава просто си тръгни...Намери си някой друг,който ще ти направи кефа,но след време може да съжаляваш
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Благородно ти завиждам ако и за теб не е най-важен секса ще изтърпиш 2години а може и по-малко не се оплаквай , мом4ето ти е златно 4удя се дали има още като него...всички ве4е са тъпанари , които се стремят само да задоволят животинските си нужди...пази си го и се обичайте , ако го изпуснеш губиш мноооооооооооооооооооооог о и най-вероятно няма да срещнеш толкова свястно мом4е

lelelel evalata na pi4a ........ de da ima6e pove4e takiva mom4eta ... a ti si o6te pulno dete 6tom se smqta6 za mn porasnala i za jena i tn .... kolkoto do sexa ti napulno preobru6ta jivota... sqka6 nastupva nov etap .....otgovornostite stavat pove4e koito sa neposilni psihi4eski za edno 15-godi6no.. za mene nai normalnoto e da zagubi6 devstvenostta si sled 17 ili 18...
    Ne sum 79ti nabor ei

Re: Аз искам, но приятелят ми не дава...

Преди 6 дни станах на 15 съм, ходя с едно момче от 1 година... Обичам го адски много, той мен също, правили сме хиляди неща един за друг! Той е на 17.
    Проблемът е, че искам да правим секс, не се притеснявам и от възможната болка... Адски много го искам.
    Преди около месец и половина имаше удобен момент и ... разкопчах му ризата, но той ме бутна (леко, да не решите, че ме е ударил) и си я закопча. Каза, че ме обича повече от всичко друго, но съм била малка за секс... Той не е девствен. Спал е с едно момиче малко преди да тръгне с мен, тоест на 16 без малко (2-3 месеца)... Разделили са се, защото тя го излъгала, че е девствена.
    Казва, че ще съм девствена поне докато не навърша 17 (!!) години... Нямало да позволи да правя секс с него преди това. Цитирам: "Ако не можеш да изчакаш толкова, отиди си намери някъв тъпанар, дето ще се навие да изчука малко момиче. Направиш ли го, не ме търси никога повече." Казах му, че искам той да ми е първият... "Ще ти отнема девствеността след 2 години. Когато и ти, и аз сме достатъчно зрели да се насладим на момента." Освен това не иска орално. Това било секс и нямало да го позволи. Прегръща ме, но забелязвам, че никога не ме докосва по гърдите или бедрата.
    Всеки път, когато го погледна, съм на границата да се възбудя - тоя поглед, тия мускули, думите му...

Как да го убедя, че не съм дете? Че съм жена и искам своето?!
    Моля ви, помощ!!

Ama vij kolko e mil ne se durji kakto drugite mom4eta ...ako az bqh na tve mqsto bih po4akala
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Град
    Kърджали
    на 15 била жена абе имам сестра колкото теб сички на тая възраст те малки пикли
    била жена тя D лапе такоа седни малко да понаучиш да се образоваш малко за сичко си има време ти такъв приятел сиг вече не би срещнала за тва дръж си путето още поне докато озрееш физически
    о боже правете кфот си искате не ми пука
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Цитирай Първоначално написано от nancy__girl
    на 15 била жена абе имам сестра колкото теб сички на тая възраст те малки пикли
    била жена тя D лапе такоа седни малко да понаучиш да се образоваш малко за сичко си има време ти такъв приятел сиг вече не би срещнала за тва дръж си путето още поне докато озрееш физически
    о боже правете кфот си искате не ми пука
    Трябваше ли да бъде толкова грубо? Все пак не съм пуснала тема с "умно заглавие" от рода на: "На 12 години съм, той ми свърши в устата, бременна ли съм?" Стига де...

от Севлиево ли си ? очила носиш ли ?
    no such movies

Всеки път, когато го погледна, съм на границата да се възбудя - тоя поглед, тия мускули, думите му...
    imam 4ustvoto 4e govori6 za men

po temata gajeto ti e pi4 i go puslu6ai, vseki si misli 4e e golqma ^^ i t.n. ama si 15 godi6na pikla v smisal zablojdava6 se a gajeto ti e prav!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Евала на пича! Рядкост са тия като него..но повечето само секса им е в глават. В интерес на истината наистина не си кой днае колко голяма за секс. Според мен иска да те предпази, защото на 15 не е много нормално да правиш секс. Вярно е, че всеки сам си решава и когато се почувства готов го прави, но явно момчето не иска да почваш от толкова малка. Послушай го по-добре и се радвай - голяма късметлийка си с такова момче
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    из4етох цялата тема...мале...мацка...направо го хвърли насам тоя твоя! И моя си е екстра,но твоя...уау..
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

s mneniety na ell_ownz sum

Taq tema me sdyha!
    Abe iznasili go tva mom4e...ako izkarate o6te 2godini toi 6e ti e parviq i napravo 6e se ojenite i sled 15godini 6te pi6e6 v izpoved.com 4e ne ti dostiga sex ili 4e ti e pisnalo ot tozi muj za6toto si s nego ot kakto se pomni6!
    Edin jivot se jivee!Badi po nastoi4iva za tova koeto iska6 i se 6te go polu4i6!
    Az sam na 16godini i imah vryska s parviq mi 1godina...i pravihme sex o6te na parvata sedmica...i mn se obi4ahme-dori o6te se obi4ame no prosto nito edin ot dvama ni ne otstapi za nqkoi na6i si ne6ta...
    Sega imam samo intimna vryska s muj koito e s 10godini po golqm ot mene...9meseca go navivah da spime i ne otstapvah...kolkoto i da me otblaskva6e i daje gadnqrski se e darjal s men ne otstapih i sega go imam 4isto i prosto sexyalno...
    Nedei da misli6 4e tva mom4e e edinstvenoto...Da moje i da e prav za nego si...no znam kakvo e da ti se iska sex i intimnost a da ne moje6 da gi polu4i6....
    Imam priqtelka koqto ve4e po4ti 2godini hodi s neiniq-a toi e takuv idiot vaob6te ne q zaslujava...i tq sega iska no ne moje da go zareje za6toto e sviknala s nego i e nqkak privarzana...
    Momi4e STEGNI SE!
    EDIN JIVOT SE JIVEE ZAPOMNI MI DUMITE!Napravi jivota si sladak za6toto e edin makar da pojertva6 i potypka6 ne4ii drygi razsyjdeniq...
    Zabravi dumata kurva-tova e jena koqto obi4a sexa i mu se otdava!A nima 6te se sramuva6 ot tova 4e obi4a6 sexa i mu se kefi6?!

"беден е човекът,чиито удоволствия са в зависмост от позволението на другите"

EDIN 6IBAN JIVOT JIVEEM JIVEI GO PARVO ZA SEBE SI...SLED TOVA ZA HORATA KOITO TE CENQT I OBI4A6 I NIKOGA NE GO JIVEI ZARADI OB6TESTVOTO-KOETO NI6TO NQMA DA TI DADE, A SAMO 6TE ZNAE DA PRAVI SPLETNI
    ...
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Преди 6 дни станах на 15 съм, ходя с едно момче от 1 година... Обичам го адски много, той мен също, правили сме хиляди неща един за друг! Той е на 17.
    Проблемът е, че искам да правим секс, не се притеснявам и от възможната болка... Адски много го искам.
    Преди около месец и половина имаше удобен момент и ... разкопчах му ризата, но той ме бутна (леко, да не решите, че ме е ударил) и си я закопча. Каза, че ме обича повече от всичко друго, но съм била малка за секс... Той не е девствен. Спал е с едно момиче малко преди да тръгне с мен, тоест на 16 без малко (2-3 месеца)... Разделили са се, защото тя го излъгала, че е девствена.
    Казва, че ще съм девствена поне докато не навърша 17 (!!) години... Нямало да позволи да правя секс с него преди това. Цитирам: "Ако не можеш да изчакаш толкова, отиди си намери някъв тъпанар, дето ще се навие да изчука малко момиче. Направиш ли го, не ме търси никога повече." Казах му, че искам той да ми е първият... "Ще ти отнема девствеността след 2 години. Когато и ти, и аз сме достатъчно зрели да се насладим на момента." Освен това не иска орално. Това било секс и нямало да го позволи. Прегръща ме, но забелязвам, че никога не ме докосва по гърдите или бедрата.

Моля ви, помощ!!

вие сте уникални

В смисъл?

ако съм била на твоето място (макар,че съм на 18 ) просто го връзвам и го използвам по най-полезния за мене начин, пък да видим дали няма да го надърви... лелел... не знам как се сдържаш... абе от една страна приятеля ти е печен ама минат ли още 2 години след тия 2 дето ти е казал,значи не му е чиста работата...

аз сьм момчето за което говорехте и плуехте по горе в темата .регнах се да видя до каде води женската простутия , Белисима , вече не ходя с теб , търси си някои друг .. как можа да се озповядваш тука пред народа .. да ни излагаш ?
    no such movies

Повече от фен
    Bravo na tova mom4e. Dneshno vreme vsqko mom4e iska sex i samo sex. Qvno priqtelqt ti naistina te obi4a. Evala.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си