.
Затворена тема
Страница 2 от 17 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 405
    az bih napravil sushtoto
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    УАУ!
    За първи път виждам толкова чиста тема с истински проблем.. та чак интересна! Не мога да повярвам направо...
    И аз съм изнанадана, явно е защото пиша правилно и защото отговорилите тук са нормални и опитни, а не някви комплексари...

Начи... приятели... Няма някакви познати "ебачи". Има приятелКи. Не една и две го харесват, но не се е надул... Аз съм второто му момиче. И според мен е много вероятно да е заради лъжата на онази глупачка и сега наистина да ме подлага на тест да види дали "ще устискам". Родителите му са приятни хора, разбират се, но не са си говорили за секс, доколкото знам... Благодаря за съветите. Явно ще се чака...
    Обаче не един и два пъти съм си фантазирала. Просто адски много ме възбужда...

Град
    Terra incognita!
    Браво,че все още има и светстни момчета!По-добре изчакайте,междувременно може и да си промени мнението,но на 15,наистина си си малка.Такова момче не бива да се изпуска и определено не е гей,смотаняк или куп глупави нарицателни,с които го нарекоха "отворените свалячи" от форума!Поздравления за доброто момче!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Голям фен
    Град
    Лондон
    Явно много те обича и държи на теб ,евала му,но чак пък до там не мога и аз да го разбера

Град
    Студентски град!
    Хм добре...добре...но нека пак да припомня 1 нещо-Момчето не че не иска СЕКС,а мисли че тя е МАЛКА(да и според мен е малка)!Как пак го искарахте гей и страннен и т.н.И аз съм отказвал на някои момичета(повече от 1-2 са)поради ред причини...Незнам защо си мислите,че ни е само до ,,ебането''еми поне при мен не е така...
    Иначе наистина темата е много добра и със смислен проблем,колкото до момчето-радвам се,че все още има и такива момчета,които уважават,търпеливи са и най-вече знаят какво правят(поне не съм единствен)...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти не си жена, ти си дете и той го е разбрал. Ходете си там, а след някоя година нещата ще се случат. Малка си!

Добре де, не ви ли се е случвало (въпросът ми е към дамите), когато погледете даден мъж, да си представяте ... спалня, легло, музика, той ви разсъблича бавно, стъпка по стъпка... вие сте в агония... Просто... ! Става всеки път, когато го погледна...
    Знам, че и той го иска... но възпира инстинкта си...

Излизам да се видим и ще пробвам да говоря с него.

Bellisima, момчето е категорично, що се опитваш да го разубедиш... при положение, че и двамата държите един на друг ще стигнете и до секс, потърпи малко. Или го прави нарочно- постоянно отрича, за да се примириш с факта, че ще трябва да покачаш и изведнъж ще те изненада в най-неочаквания момент.
    Незнам наистина, но ако го обичаш би се съгласила с него, на 15 години определено не си жена, а дете. Тепърва се развиваш и се сблъскваш с подобни проблеми. Примири се с исканията му. По този начин ще му докажеш, че наистина имаш чувства към него, а и в една връзка трябва да се правят компромиси. След година ще сте още по-подготвени и ще ти хареса повече :P
    Другото, което ми мина през ума, е да не си е лепнал някоя инфекция от старата си приятелка и да не иска да те зарази, но спокойно можеш да го питаш
    Успех иначе
    А подобни непреклонни и непоколеби мъже не са често явление, така че се радвай Самия факт, че смята, че трябва да пораснеш, показва част от възпитанието и общата му култура :P

pff..ok ok..ne nasilvai mom4et0.. ..i az naistina ti zavijdam..pr0sto evala my sp ne si go izpyskai.sd1rjai se malk0..znam 4e ti se iska (i na mene) ..ama iz4akai pr ve4e e zrql i neiska da pr glyp0sti..osven tva naistina si malka (az s1m o6te pove4e)..ima vreme za vs spokoino..
    Нямам приятели .. имам само познатии !! ~

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Явно тоя е некъв СМОТАНЯК не знам да има такъв мъж да не иска секс не знам,не знам на къде отива света
    Dam. Golqm ohluv.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    varna
    am i az taka

Абе не е смотаняк, бе! Кво го нареждате момчето! Просто е гей и си е осигурило 2 години алиби, че не е

Град
    Пазарджик
    Хахаха... Сега, ти че си дете си мн дете, обаче пича или си е обратен, или има няква пришка на пиш*ата, мн комплексиран... извинявай ама тия дето разправят че секса не е важен са разни девствени девойки дето си избиват комплекси и се утешават с тоя мохабет в самотните си нощи. Ти щом си се чустваш пораснала си намери пораснал мъж дето да ти задоволи нуждите

Re: Аз искам, но приятелят ми не дава...

Цитирай Първоначално написано от Bellisima
    Преди 6 дни станах на 15 съм, ходя с едно момче от 1 година... Обичам го адски много, той мен също, правили сме хиляди неща един за друг! Той е на 17.
    Проблемът е, че искам да правим секс, не се притеснявам и от възможната болка... Адски много го искам.
    Преди около месец и половина имаше удобен момент и ... разкопчах му ризата, но той ме бутна (леко, да не решите, че ме е ударил) и си я закопча. Каза, че ме обича повече от всичко друго, но съм била малка за секс... Той не е девствен. Спал е с едно момиче малко преди да тръгне с мен, тоест на 16 без малко (2-3 месеца)... Разделили са се, защото тя го излъгала, че е девствена.
    Казва, че ще съм девствена поне докато не навърша 17 (!!) години... Нямало да позволи да правя секс с него преди това. Цитирам: "Ако не можеш да изчакаш толкова, отиди си намери някъв тъпанар, дето ще се навие да изчука малко момиче. Направиш ли го, не ме търси никога повече." Казах му, че искам той да ми е първият... "Ще ти отнема девствеността след 2 години. Когато и ти, и аз сме достатъчно зрели да се насладим на момента." Освен това не иска орално. Това било секс и нямало да го позволи. Прегръща ме, но забелязвам, че никога не ме докосва по гърдите или бедрата.
    Всеки път, когато го погледна, съм на границата да се възбудя - тоя поглед, тия мускули, думите му...

Как да го убедя, че не съм дете? Че съм жена и искам своето?!
    Моля ви, помощ!!
    Такова момче е за похваля за къде бързаш пак и ти? Още си дете той е напално прав,може пак той да не се чувства готов за тази крачка!!!!!!!!!!
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Хммм ... евала на момчето, наистина.
    И все пак немога да разбера какво е това момче, да ходи с приятелката си от година, тя да иска секс, а той да и казва, че още е малка ... много странно ...
    Това е сигурно първото момче, което да се държи по този начин.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Кажи му че в една връзка трябва да има компромиси . Обърни се с неговите думи срещу него . Кажи му , че ако не получиш това което искаш , ще го оставиш ..ако наистина те обича ще се съгласи ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Стига вече! Пичът е прекрасен, може да има, която поиска! Но е избрал мен... Тук имаше прекрасни мнения на прекрасни хора!

Да разкажа... връщам се от среща с него. Много подробно разказвам:
    Мина да ме вземе от нас, после ме заведе на някакъв ресторант на вечеря. Седна до мен и ме целуна по възглавничката на ухото. Каза "Много си секси, мила" (Аз бях със синя рокля с не много дълбоко деколте.) Хапнахме. Малко ми беше странно, защото ръката му през цялото време беше през кръста ми и ме гледаше докато ям. По едно време се пресегна и махна кичур коса от въпросното деколте - той беше влязъл вътре, аз съм с дълга коса. После ме целуна... Изгледах го - от горе до долу. Беше с дънки и черна разкопчана риза. Толкова е сладък! Усмихнах се и разкопчах още едно копче. Казано с 2 думи, минахме към основната тема: секс. През това време ме прегръщаше и целуваше... Каза (цитирам): "Ако не бяха принципите ми, бих те тръшнал точно тук и сега и бих правил любов с теб часове..." Принципи! Както и да е... Аз: "Защо не го направиш, възбуден си" (Сериозно, беше, не знам от какво, но...). Той отвърна: "Защото искам бавно да те мъча... (усмивка)... да тръгваме"

Полудях! Малко прекалих с подробностите, но да ги чете този, който иска...

Радвай се на това момче! И щом се обичате какво по хубаво.... радвай се, че е не е някакъв, който да е само с теб заради секса. Момчето е златно не го изпускай
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    КВа жена си ти бе ... а той си е прав и аз не чукам деца ...
    Ама на мен тук ми мирише на сватба
    Май тогава ще те чука ...
    My life is music !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ти не си жена, ти си дете и той го е разбрал. Ходете си там, а след някоя година нещата ще се случат. Малка си!
    +1

Град
    Стара Загора
    Той отвърна: "Защото искам бавно да те мъча... (усмивка)... да тръгваме"
    след.... това което разказа... повярвай ще ти даде това което искаш преди тези "17 години" ... просто те изпитва

Град
    PlOvdiV-mAinA
    Цитирай Първоначално написано от logarex
    Той отвърна: "Защото искам бавно да те мъча... (усмивка)... да тръгваме"
    след.... това което разказа... повярвай ще ти даде това което искаш преди тези "17 години" ... просто те изпитва
    dam i az taka mislq,prosto iska da te poizma4i malko i tova mi se struva mnogo .....
    Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"

Мисля ,че си заслужава да изчакаш,защото той те обича.А може да пробваш да направите споразумение да правите секс по-рано-когато станеш на 16.Ако отказва и ако ти го обичаш,можете просто да спите заедно в едно легло,да се гушкате,да се целувате и там каквото искате.Упоритостта ,а и това,че притежава интелект(щото според мен щом е толкова твърд и щом има воля да чака 2 години не е глупав;е то ти си го знаеш най-добре де ) си заслужават,пък и няма да изгубиш ,ако правиш секс по-късно.Даже ще спечелиш и ще можеш да се насладиш на момента :P

пък може и наистина да те изпитва

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Явно тоя е некъв СМОТАНЯК не знам да има такъв мъж да не иска секс не знам,не знам на къде отива света
    Dam. Golqm ohluv.
    Добре мнооо сте смотани просто.Ако беше казало момичето че са се изе*али кат животни щехте да кажете ти си тъпа курва а той е идиот..деца сте...как може....курвенско поколение...а момичето си признава че приятеля му не е заинтерсован от секс или поне я изпитва...са па ги изкарахте ненормални че не се шибат,понеже момчето било педал...евала на всички,които мислят,че да си загорял за секс значи да си зрял...
    I love only myself and fight only for myself!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си