Е, аз на 15 дето се казва имах смътна идея какво е секс. На 20 ми се пробуди някакво желание за близост с партньора, но определено не е сексуално. не и в този вид, в който го изпитвам сега. но да кажа, че преди да правя секс не бях мастурбирала изобщо и не бях изпитвала никакво особено сексуално удоволствие. помня, че само от четене на любовни романи се възбуждах катобях на 16-17.....но времената бяха други. Нуждата от секс може и да е инстиктивна, ама същия този инстинкт не е редно да се прояви при 1 дете. на 15 си е дете. По-скоро е-всички правят секс, всеки говори за това, всеки пъше колко е хубаво и важно....защо и аз да не правя? Едва ли й пристъргва под лъжичката по същия начин, както е при мен, ако не съм правила 2-3 дни секс. Защото ако беше така, при първата прегръдка и целувка щеше да се подмокри много сериозно, а на 2-рата да свърши!

Желанието ми за секс преди да правя секс беше коренно различно от това, след като го правих. Сега не мога да издържа и 5 дни когато съм на червено и имам чувството, че ще се побъркам.