.
Затворена тема
Страница 9 от 17 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 405

Re: Аз искам, но приятелят ми не дава...

Цитирай Първоначално написано от Bellisima
    Преди 6 дни станах на 15 съм, ходя с едно момче от 1 година... Обичам го адски много, той мен също, правили сме хиляди неща един за друг! Той е на 17.
    Проблемът е, че искам да правим секс, не се притеснявам и от възможната болка... Адски много го искам.
    Преди около месец и половина имаше удобен момент и ... разкопчах му ризата, но той ме бутна (леко, да не решите, че ме е ударил) и си я закопча. Каза, че ме обича повече от всичко друго, но съм била малка за секс... Той не е девствен. Спал е с едно момиче малко преди да тръгне с мен, тоест на 16 без малко (2-3 месеца)... Разделили са се, защото тя го излъгала, че е девствена.
    Казва, че ще съм девствена поне докато не навърша 17 (!!) години... Нямало да позволи да правя секс с него преди това. Цитирам: "Ако не можеш да изчакаш толкова, отиди си намери някъв тъпанар, дето ще се навие да изчука малко момиче. Направиш ли го, не ме търси никога повече." Казах му, че искам той да ми е първият... "Ще ти отнема девствеността след 2 години. Когато и ти, и аз сме достатъчно зрели да се насладим на момента." Освен това не иска орално. Това било секс и нямало да го позволи. Прегръща ме, но забелязвам, че никога не ме докосва по гърдите или бедрата.
    Всеки път, когато го погледна, съм на границата да се възбудя - тоя поглед, тия мускули, думите му...

Как да го убедя, че не съм дете? Че съм жена и искам своето?!
    Моля ви, помощ!!
    ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КЪСМЕТЛИЙКА СИ!!!!

mom4eto hi4 ne e smotanqk ami si e pravo are kaji mi kakvo ti pre4i da iz4aka6 2 godini glupava si v momenta ako be6e s nqkoj idiot 6te6e da te iz4uka bez da mu dreme prava si ne go zarqzvaj kazvam ti go kato fr

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Сигурно е гей.

Град
    U nas ;)
    Имаш страхотен приятел който не те насилва за секс а даже те спира АКО му имаш това доверие и тази любов го послушай

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от nestlef
    az imam sashtiq problem na 21 sym a gadjeto mi e na 20..ot dva meseca sme zaedno toi ima jelanie za sex no vse neshto go spira..az neznam kakvo da napravq i mi ostava samo da mu izneverqvam
    тцтц..горката

Cruel Intentions

Знам че във форума има много по-голями и опитни от мен,но мисля че ДА наистина е хубаво ,че са останали момчета които мислят за приятелките си ,а не само за секс .. Но щом ти го искаш и времето през което сте били заедно е достатъчно за да се опознаете не мисля че е грешка да го направите..Не си на 12 или 13 не си чак толкова малка според мен ..Наистина 16 и 17 годишно момиче е по-зряло за започване на полов живот ,но според мен и сега е нормално .. Та ти като си на 17 ще сте бил заедно 3 години .. това е сериозно време и мисля че без секс,само на гушкане, няма да издържите (лично мое мнение) ..Самата аз съм колкото теб и имам приятел от 1 година ..страшно ного държа на него винаги е бил до мен ,но никога не ми е казвал нещо за секс ..Това ценя страшно много..Не се чувствам готова,но понякога наистина ми се е искало ..Просто те подкрепям и не вярвам да издържи 2 години .. И не не си курва,а свясно момиче! .. И приятеля ти не е гей ,а те обича и държи на теб

Повече от фен Аватара на Valhala
    Честито момиче,мъжа ти е гей
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Цитирай Първоначално написано от Valhala
    Честито момиче,мъжа ти е гей
    moje da ne e gey a da e pederast

momi4e da iska da se 4uka i muja da ne iska tfa e unikalno bre

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от brymmm
    Знам че във форума има много по-голями и опитни от мен,но мисля че ДА наистина е хубаво ,че са останали момчета които мислят за приятелките си ,а не само за секс .. Но щом ти го искаш и времето през което сте били заедно е достатъчно за да се опознаете не мисля че е грешка да го направите..Не си на 12 или 13 не си чак толкова малка според мен ..Наистина 16 и 17 годишно момиче е по-зряло за започване на полов живот ,но според мен и сега е нормално .. Та ти като си на 17 ще сте бил заедно 3 години .. това е сериозно време и мисля че без секс,само на гушкане, няма да издържите (лично мое мнение) ..Самата аз съм колкото теб и имам приятел от 1 година ..страшно ного държа на него винаги е бил до мен ,но никога не ми е казвал нещо за секс ..Това ценя страшно много..Не се чувствам готова,но понякога наистина ми се е искало ..Просто те подкрепям и не вярвам да издържи 2 години .. И не не си курва,а свясно момиче! .. И приятеля ти не е гей ,а те обича и държи на теб
    Какви са тия глупости. Аз правих секс за първи път на 20 и 9 месеца след 1 година и половина връзка и не съм имала особена нужда от секс, защото не знаех какво е. Както нямам неистова нужда да ям октоподи, защото никога не съм яла! Мъжа също беше в такова положение и по повод секса казваше, че да се радваме на времето, в което не правим секс защото правим ли 1-2 пъти, няма да спрем да мислим за това. С него правим секс вече близо 2 години и половина и мисля за секс денонощно. Искам постоянно секс, мислим си къде и как да го направим.......романтиката остана на..м***а си.
    Казвам ви го като човек, който е имал дълга връзка преди да прави секс. Тов време не се връща. Не мога да ви опиша колко е прекрасно да се натискате по входовете, да се целувате, да се гушкате, да сте заедно, но да не правите секс..има известно очарование в това и сексът винаги влага 1 мръснишка и вулгарна нотка. А и вие сте деца да му се невиди. за вас няма ли гоненица, криеница? На 15 на село си правехме магазини и сладки от кал, играхме на счупен телефон и подаръци (но не и целувки с език). Помня как 1 момче искаше да ме целуне, изпращайки ме до дома, а аз му казах, че съм много малка....о,времена, о нрави!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Браво на момчето.Напълно съм съгласна с него.Вземи го послушай и забрави за мераците си поне докато не пораснеш,секса не е най-важен.И какво сега за жена ли се смяташ?Мога да се хвана на бас,че не можеш да се оправяш с нищо друго освен да се пишеш и учиш домашните,а за секс ще ми мислиш.
    Извинявам се,ако мнението ми е прозвучало грубо.

Напълно подкрепям sexy_tigar4e_MM. След като тя е малко дете и той я възприема като такова каква връзка имат те изобщо.Освен това аз лично мисля, че всичко, което иска той е да я накара тя да го моли за секс, и че ще го направят много преди да стане на 17, според мен даже преди 16.
    krem4e, за всичко друго бих се съгласила с теб, но не и за това, че едно 15-годишно момиче не може да има физическо желание за секс само, защото е девствено. Смятам, че примерът, който си дала с октоподите е глупав, просто защото желанието за секс е инстинктивно т.е. вродено е и не може да се прави такова сравнение.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, аз на 15 дето се казва имах смътна идея какво е секс. На 20 ми се пробуди някакво желание за близост с партньора, но определено не е сексуално. не и в този вид, в който го изпитвам сега. но да кажа, че преди да правя секс не бях мастурбирала изобщо и не бях изпитвала никакво особено сексуално удоволствие. помня, че само от четене на любовни романи се възбуждах катобях на 16-17.....но времената бяха други. Нуждата от секс може и да е инстиктивна, ама същия този инстинкт не е редно да се прояви при 1 дете. на 15 си е дете. По-скоро е-всички правят секс, всеки говори за това, всеки пъше колко е хубаво и важно....защо и аз да не правя? Едва ли й пристъргва под лъжичката по същия начин, както е при мен, ако не съм правила 2-3 дни секс. Защото ако беше така, при първата прегръдка и целувка щеше да се подмокри много сериозно, а на 2-рата да свърши!

Желанието ми за секс преди да правя секс беше коренно различно от това, след като го правих. Сега не мога да издържа и 5 дни когато съм на червено и имам чувството, че ще се побъркам.

Супер фен
    Евала на момчето !
    Ако имаш малко акъл ще го послушаш.
    А тука стига сте говорили глупости.. мъжа и бил гей..
    Не е гей,вие сте прости!

хммм ако не ти е много зор да правиш секс сега,оцени жеста му =D>

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    На всичките женски които подкрепят това момче им пожелавам да им се падне един такъв, да ги държи без секс,да откачат и да видят какво е
    Кви женски,кво откачане за секс... като тука си говорим за 13-14-15 години ...
    Момчето го прави за нейно добро...ама кой да разбере?!

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Момчето го прави за нейно добро...ама кой да разбере?!
    точно

момчето мисли много зряло твърде много те обича и затова не го иска...късмет с първия път

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Я по-добре си намери някой друг.Съжалявам че ти го казвам но приятеля ти е издухан.Едно време така мъжете са искали едва когато тръгне момичето да се жени (разбирай след 20г.) тогава да правят секс с него.Намери си някой който може да ти задоволява нуждите и не се притеснвай излишно защото ТИ си права не той.
    ха +1 мн е тъп майна.. на каде отива света ?

Ъм.. случайно да не е гей?

krem4et0 Ти си едно ОГРОМНО изключение... Пркалено странно е това, което си написала... Просто едва ли повече от 3-ма са като теб Не приемай твоето поведение за нормалноТО, защото не е така..

hm vupros na lichna precenka a moje i da e prav she razberesh na 17

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]krem4et0 Ти си едно ОГРОМНО изключение... Пркалено странно е това, което си написала... Просто едва ли повече от 3-ма са като теб Не приемай твоето поведение за нормалноТО, защото не е така..
    Винаги поведение като нейното е било нормално, но в момента обществото се изражда, ако ме разбирате какво искам да кажа

Еми да... преди векове жените са се пазили за първата брачна нощ, но пък са се омъжвали по на 20 макс... В този аспект е нормално

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Имах предвид, че не е нормално да си изгубиш девствеността си на 13-14-15. Просто тва са деца все още. Така леля ми разправяше как се правила на голяма, а после давала всичко само и само за да се върне в детството. "С голямата сила идва голямата отговорност" тоест мислиш ли, че едно 14 момиче би могло да поеме някаква отговорност ако забременее. Не е нормално да се прави секс просто защото сега така е модерно- от малки да почват. Точно тва бях писала в една друга тема, как като се регистрирах във форума и имаше тема на колко правите секс за пръв път- преобладаващите отговори бяха 16-17, в темата от миналата седмица преобладаващите са 13-14. Ми не мисля, че това е нормално. Повечето момичета възприемат девствеността като трън в гъза. И гледат по-бързо да се отърват от нея. Кво вече на циганите заприличахме- те така от малки почват да се шибат. Всеки гледа да направи по- голяма бройка. Нормално ли е според теб на 15 и вече била с 5ма. За мен не е. А и гаджета много- неска обичаш един, утре друг, а девствеността си не можеш да си я върнеш. И ако не е с правилния човек, после само си биеш главата и съжаляваш.

П.С- не искам да обидя никого с това, но просто така възприемам живота

mom4eto te obi4a no naistina e dosta strano 4e ti go iska6 apak toi ne ti pozvolqva no sigorno go prai za tvoe dobro ako naistina go obi4a6 iz4akai i 6te bade6 s nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си