Имах предвид, че не е нормално да си изгубиш девствеността си на 13-14-15. Просто тва са деца все още. Така леля ми разправяше как се правила на голяма, а после давала всичко само и само за да се върне в детството. "С голямата сила идва голямата отговорност" тоест мислиш ли, че едно 14 момиче би могло да поеме някаква отговорност ако забременее. Не е нормално да се прави секс просто защото сега така е модерно- от малки да почват. Точно тва бях писала в една друга тема, как като се регистрирах във форума и имаше тема на колко правите секс за пръв път- преобладаващите отговори бяха 16-17, в темата от миналата седмица преобладаващите са 13-14. Ми не мисля, че това е нормално. Повечето момичета възприемат девствеността като трън в гъза. И гледат по-бързо да се отърват от нея. Кво вече на циганите заприличахме- те така от малки почват да се шибат. Всеки гледа да направи по- голяма бройка. Нормално ли е според теб на 15 и вече била с 5ма. За мен не е. А и гаджета много- неска обичаш един, утре друг, а девствеността си не можеш да си я върнеш. И ако не е с правилния човек, после само си биеш главата и съжаляваш.
П.С- не искам да обидя никого с това, но просто така възприемам живота