.
Затворена тема
Страница 14 от 17 ПървиПърви ... 41011121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 405
    of az pa se draznq na takiva nali te obi4a ebasi mom4eto dava svobodata na momi4eto ..... ne trqbva da go pritiska za ebane nito da mu otkazva......
    kat ne e pedofil za da takova deca zakvo hodi s teb? I kvo kat se nasladish po qko na momenta shte si zagubila 2 godini ot jivota si ne we verno govori s nego kaji mu 4e imash nujdi i si gotova i ne vijdash pri4ina da te spira... vse pak taka nare4eniqt "vajen" moment e za teb i ti imash pravo da reshish koga da e...
    ami zamisli se 4e po tozi na4in doi diktuva kakvo da stava vuv vrazkata vi ... trqbva si4ko da e vzaimno... toi absoliutno ne e prav... ako misli 4e si malka zashto e s teb ... zna4i za nego tva e edna igra i koqto toi izmislq pravilata.... shtom tak se darji s teb zna4i ne ste naistina blizki pone spored men za edna vrazka samo dushevnoto razbirane prosto ne stiga... za tva si ima priqteli... pomisli si kakvo iskash ot jivota i si reshavai.... no 4ovek trqbva da si izvoiuva pravoto na svoboda ot partniora (osven ako mom4eto ne e pi4-togava sam ti dava svoboda) az naprimer moga da si se celuvam ('s' i 'bez' ezik) bez pritesnenie da se obarvam s moite frendki za basika pred moeto mom4e i toi samo mi se hili.... i nikoga ne bi mi otkazal neshto koeto jelaq
    i oshte neshto vashata vrazka izglejda mn sku4na kakto q opisvash... pomisli si tova li iskash...
    pozdravi pukanka

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от HYPERDICK
    Тоя приятел е някъв пендел, който обича да го качват на кожената триколка и да му се празнят в кривото черво! Държи момичето, за да не го разберат, че е малка мърсна курвичка, която обича да лапа пишки! Смърт за тоя путак! На сапун! Това момче ще иска да бъде изчуквано до дупка, но не и да изчуква! Ебете му майката! Тоя е или гейтак, или комунист!
    kvo obshto imat tezi priqtni liude komunistite drugariu ...

Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    Тоя приятел е някъв пендел, който обича да го качват на кожената триколка и да му се празнят в кривото черво! Държи момичето, за да не го разберат, че е малка мърсна курвичка, която обича да лапа пишки! Смърт за тоя путак! На сапун! Това момче ще иска да бъде изчуквано до дупка, но не и да изчуква! Ебете му майката! Тоя е или гейтак, или комунист!
    Комунистът мисли дървено като тоя педи педев или путьо марийкин!

Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    Комунистът мисли дървено като тоя педи педев или путьо марийкин!
    ima neshto takova...

"Довечера ще ви разкажа най-новото около нас."
    О, не ами ако Хуан отново не прасне Кармелита... Какво ще правим сега.
    Тая историика сериал ли е или какво? Тва не се връзва по няколко параграфа, нз дали се сещаш!
    1. Мъж (да мъж, ащото ако до нстъпването на 18тата година не можеш да се определиш като такъв нищо няма да се промени с навършване на пълнолетие) без секс 2 години! - Изречение без смисъл което просто звучи... грешно.
    2. Че е педал - не е, нали му "щръквал" като седнела в него (доста бунашки мнения имаше по тоя въпрос)
    От 1. и 2. някак си на всеки нормален човек му иде е така отвътре да попита: "Какъв му е проблема?"
    А тая история с "принципите" е толкова великолепна, че чак се разплаках, е са отивам за кърпички. Желанието за секс не е нещо което се подтиска току така. Бая железни принципи треа да има, което силно ме съмнява. Който почне да раправя за принципи като стане дума за секс не му е чиста работата. Вечна любов на 15, принципи на 17... За тва, че на 15 искаш да имаш полов живот не мога да кажа нищо, твоя воля.
    Аз лично изчетох темата, много ми прилича тва на сапунка на 15 годишно момиче дето си излива фантазиите. Ако пък е вярно - един съвет - АВТОБИОГРАФИЯ, МЕМОАРИ нз какво просто си направете документация - ще струва доста. И гледай за две години да не натрупа още некви "принципи".

Град
    СтЗ
    ;oje da e imal nqkakvi problemi s "malkiq" pri predi6nite i da go e sram d ati kaje...
    ..CeдeфeHa Muдa c TynTящo cъpцe..

Белисима как се казваш?

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    приятеля ти е идеалното момче, мамка му и аз искам такъв...бих ти казала същото което той ти е казал, и съвсем не е смотаняк
    къде са тия момчета...? и аз искам едно за мен

Мъж без секс 2 години! - Изречение без смисъл което просто звучи... грешно.

Може да ти е второ мнение в тоя форум, ама вече те харесвам

Инак, аз ли съм старомоден и не 'фащам защо се изредиха толкова хора, които да го нареждат? Лично мнение -> човека е прав за себе си и кои сте вие та да го съдите... Малко като Иисус го изкарах тука, ама то малко и на това прилича. Един да се държи като ЧОВЕК и да държи на момичето и вече айдееее педал, гей, смотаняк, еtc., etc...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

според мен момчето е свестно , ама без секс още две години...

Цитирай Първоначално написано от Bellisima
    Хакерче, не можеш да ме разбереш явно...

Забравих да кажа... преди седмица трябваше да ходя в квартирата му с приспиване. Мислех, че си е променил мнението и няма начин да не правим секс. Облякох не много изразана черна рокля, не исках да изглеждам като курва...
    Влязох (имам ключ от тях), той седеше на един стол и седнах върху него. Целунах го... и му казах "Е, промени ли си мнението?". "Щръкна" му веднага, но каза "Не, отиди се преоблечи, защото ще направя нещо, което не искам и не трябва..."
    Падна ми ченето! За пръв път да чуя подобно нещо! Егати!!
    През нощта си легнахме поотделно, после ме извика при него, но не ме докосна в онзи смисъл, само ме гушкаше и целуваше...
    Железен е просто!!
    баси пича !!! браво на него аз сиг нямаше да издържа и щях да те опрая но сиг и аз щях да ти казвам да чакаш още
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    bravo na mom4eto,evala
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

еми,сори,ама май ще 4акаш още 2 додини
    I can't stop myself from loving you <3

vij,razbiram te 4e ti se pravi mn seks i az sam taka nqkoi pyt,no se sdarjam,za6toto mislq 4e kato primerno stana na 16-17 6te go po4uvstvam mn po-hubavo,za6toto sam go 4akala dalgo vreme(na 15 sam)ako naistina goo obi4a6 trqbva da se radva6 i ot edna strana 4e e takav,za6toto po4ti sqko momi4e tarsi takova mom4e!!!!moqt fr e ne6to podobno na tvoq,za6toto ne 4aka ot men tova mn ama mn rqdko govori za seks i tova me radva.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    и все пак си мисля че тоя нещо се будалка може пък наистина д аиска д ате запази и да ходи да се шиба с други

Cruel Intentions

Кажи му поне да те запознае с любовницата

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

за първи път чувам за такова момче Той по-скоро се изявява като твой баща-отколкото като гадже
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от InFaTuAtEd
    за първи път чувам за такова момче Той по-скоро се изявява като твой баща-отколкото като гадже
    eeee tva 6e e brutalno

на мен това ми се вижда супер НЕнормално.. Невъзможно е да е истина, че тоя човек има такива принципи! Годините със сигурност не са определящ фактор за това кага едно момиче е готово за секс. И още повече едва ли той е човека, който трябва да ти забранява това, ТА НАЛИ ТЕ ОБИЧА!!! Все пак хора говорим за ЛЮБОВ не просто някакъв СЕКС.. тва да не е нещо лошо придружено с мноооо болки тва е удоволствие тъйче в мисленето на тоя тип има нещо мноооого грешно. Може и да не е гей, щом казваш ,но съм почти сигурна че има друга ,с която се чука, и не иска с теб щото ако разбереш ще те нарани още повече пожелавам ти да не е така,но нямам друго обяснение

Между не може и не мога има доста голяма разлика. Ти да не би да го познаваш че да знаеш
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

предполагам,давам мнение!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    ... Ето едно момиче, което ще разбере как се чувстват момчетата, когато някое момиче не иска да им пусне ...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    SlIvEn
    Цитирай Първоначално написано от GabiT{{}}
    ... Ето едно момиче, което ще разбере как се чувстват момчетата, когато някое момиче не иска да им пусне ...
    +1

Re: Аз искам, но приятелят ми не дава...

Цитирай Първоначално написано от Bellisima
    Преди 6 дни станах на 15 съм, ходя с едно момче от 1 година... Обичам го адски много, той мен също, правили сме хиляди неща един за друг! Той е на 17.
    Проблемът е, че искам да правим секс, не се притеснявам и от възможната болка... Адски много го искам.
    Преди около месец и половина имаше удобен момент и ... разкопчах му ризата, но той ме бутна (леко, да не решите, че ме е ударил) и си я закопча. Каза, че ме обича повече от всичко друго, но съм била малка за секс... Той не е девствен. Спал е с едно момиче малко преди да тръгне с мен, тоест на 16 без малко (2-3 месеца)... Разделили са се, защото тя го излъгала, че е девствена.
    Казва, че ще съм девствена поне докато не навърша 17 (!!) години... Нямало да позволи да правя секс с него преди това. Цитирам: "Ако не можеш да изчакаш толкова, отиди си намери някъв тъпанар, дето ще се навие да изчука малко момиче. Направиш ли го, не ме търси никога повече." Казах му, че искам той да ми е първият... "Ще ти отнема девствеността след 2 години. Когато и ти, и аз сме достатъчно зрели да се насладим на момента." Освен това не иска орално. Това било секс и нямало да го позволи. Прегръща ме, но забелязвам, че никога не ме докосва по гърдите или бедрата.
    Всеки път, когато го погледна, съм на границата да се възбудя - тоя поглед, тия мускули, думите му...

Как да го убедя, че не съм дете? Че съм жена и искам своето?!
    Моля ви, помощ!!
    За пръв път чувам за такова нещо.... Явно нещо от предишната му връзка го е наранило и му е повлияло силно. Иначе според мен сега си на възраст на която трябва да ти се случват много неща, а не да се заробваш с трайна връзка, която ще се състои само от прегръдки и целувки....

Град
    Rousse
    toi qvno naistina mn te obicha shtom iska da izchaka dokato porasnesh dostatachno "za da se nasladish na momenta".I az bih ti kazala sashtoto prekaleno si malka!A tova ot negova strana e golqma jertva zashtoto vse pak e maj pak i ne e devstven a mali znaesh che majete vednaj pochnat li nqma spirane.POchakai dokato porasnesh i mojesh da ponesesh posledstviqta ot deistviqta si.AZ naprimer si bqh kazala che nqma da pravq sex dokato ne zapochna da rabotq,za da moga da si platq aborta ako nedai si boje stane gaf.I taka si i postapih.Prosto sexa e seriozno neshto i trqbva da si dostatachno golqm za da mojesh da precinish pravilno.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си