- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Романтичен ли е аналният секс
Според вас?![]()
не.
![]()
Романтичен? Не. Поне според мен.. след вечеря на свещи и нежни ласки.. романтиката не би ме избила на анален.. :/
i know u thought i'd sold my soul but u never told me to my faceeee...
Първата ми асоциация беше "не". След като се замисли човек обаче, би трябвало да е. Момичетата (повечето) не го практикуват с всеки, а попринцип с човек, който значи нещо много повече за тях. С човек, на който имаш голямо доверие и с който си спокойна. Трябва да се различава от другите. Това според мен е романтичната гледна точка. Иначе като действие пак може да е романтичен. Зависи как ще го направят партньорите.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
"анален секс"... никак не ми звучи романтично![]()
Не мисля![]()
колко романтично ще е ако се появи нещо на цвят като шоколад![]()
![]()
най-романтичното нещо
![]()
![]()
sleda ot lubovta
^^Да бе...за вкус да не говорим.![]()
![]()
Неможеш без да споделиш колко обичаш да се осираш във всяко мнение,а?Първоначално написано от Princessani
По темата,за мен поне аналния секс е по-такова..мръснишко 1 вид от колкото романтично (;
Can It All Be So Simple ?
А свирката, свирката романтична ли е?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
сшоред мене точно това не е мястото за секс .. има си място направено за тази цел![]()
Ако доставя удоволствие на партньорите, значи е направено за секс... Какви са тия глупости, дето ги разправяш...Първоначално написано от babyl0we
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз когато му давам отзад, имам чувството, че му давам нещо наистина специално и съм настроена романтично, но не всеки път.
Романтиката не се определя от вида секс. Всеки си го чувства, както си го чувства.![]()
Ако има любов всичко е романтично ...
За твое сведение на мен не мисе е случвало такова нещоПървоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
![]()
,но има много момичета,на който им се случва.Не мога да разбера ,за какво се заяждаш под всяко мое мнение ?
sleda ot lubovta
Princessani - ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ и си заминаваш!
Спри да пишеш каквото ти дойде на ум във всяка тема!
Има си ясно зададен въпрос, твоите разсъждения в случая не са нужни.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Хахаха Princessani сигорно е най-антипатичната личност в тоя форум забелязах че след всяко нейно мнение се намират по един двама човека да я нахранят както си му е редаа иначето по темата аналния секс определено не е най-романтичното нещо на света, но все пак ако и двамата го искат и желаят си има своя чар.
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
кажи им мацкоПървоначално написано от Alexandra1993
Can It All Be So Simple ?
Мне![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Така еПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=356086 Продавам теми по история!
Да бе тъпча го в лайняния и г*з, тя реве от болка и гризе дървото на леглото - романтика и пет осми.