- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо винаги си провалям живота... и то сама...
На 16 съм и винаги когато си мисля че всичко е ОК и съм с човека които искам,изведнъж нещо ми прищраква и решавам че не съм щастлива и искам някои друг. И чак после разбирам какво съм изгубила..но вече е късно.Незнам кога ще ми доиде акъла и ще започна наистина да знам какво искам.А не като сега...![]()
Защото си тъпа като антична брадва.
Точно това си мислех като влизах в темата!Първоначално написано от w0sh
щото не знаещ кфо искаш, трябва да се замислиш малко кфо искаш от тоя живот
дам... и не случайно хората са казали Оценяваш това което имаш когато го загубиш.. помисли си и разбери точно какво искашПървоначално написано от sunshineee
Позната история знам колко е гадну (мечи) И при тези случаи само времето помага![]()
![]()
![]()
Oхх колко познато..
Просто трябва вместо да слагаш прибързано края да се замислиш и да си дадеш време за да разбереш дали наистина това е нещото,което желаеш..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Ако аэ те преебавах,щях да мога да ти отговоря эащо.Ама така не мога.Едно е ясно-винаги,когато ни е кофти,сами сме си го набили отэад.Не го каэвам эа пръв път.
[size=7][b][u]fosse cos
ее айде сега да я нападаме.. не всички 16-годишни са наясно кое е най-доброто за тях, какво искат и т.н. Просто си опичай акъла и следващия път като решиш, че не си доволна се замисли малко кое не ти е наред или само си вкарваш филмите
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Защото не приемаш нищо насериозно
Еми следващия път си помисли добре за човека с който си и дали наистина не си щастлива с него или просто нямаш работа и си измисляш проблеми,пък после ти е кофти за действията ти.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Защото незнаеш кво искаш - както казаха другите.Явно още нищо не си видяла в живота и си мислиш,че всичко е розово...учи се от грешките си и не ги повтаряй повече..акъла ще ти дойде,когато останеш напълно сама може би..не си оценила човека до себе си.
Желязна Девица
Предпочитам да не знам какво искам пред това да знам и да не мога да го постигна .... защото най малкото нещо ме кара да се откажа... след което пак се захващам със същото .... и напрао ужас ... все нещо ше се обарка .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough