- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е или не???
Сега и аз да си излея душицата...
Харесвам едно момче и то много силно. То ме кара да се чувствам на седмото небе, когато си говорим или просто чатим. Говорим си за всичко..например вчера за Чернобил и за медузи и за депотатиЗа всичко и е мн разбран.
Та той си има гадже, но казва, че е с нея само за да не я нарани и тем подобни. Ама те ходят доста време и не ми се вчрва да скъсат скоро!На този етап аз съм сигурна, че той ме възприема като приятелк, а не нещо повече и ме е шубе, че ако му споделч чувствата си дори и прияелството няма да остане...оф нз!
П.П. Знам, че има мн такива теми..но просто ми кажета дали да му кажа и как точно или да си трая???
ИndiВиdУaЛnОsТ!
Да се усмихнеш, или да се намръщиш? Да потъниш, или да изплуваш? Choise Is Yours!!!
Щом ходят от доста време ...Сиг се обичат.....ако се намесиш може да им развалиш нештата......така че по добре си трай.....ше намериш др и по него ше хлътнеш така че спокс....![]()
според мен би трябвало да му кажеш за твоите чувства,защото и в двата случая ще загубиш по нещо....просто му кажи защото от опит глава неболи....това е моето мнение по темата ти...надявам се да съм ти помогнала с отговора си..
![]()
(sun) Live your life and do whatever you like...
Направи му намек и виж как ще реагира и ако ти отвърне със същото му сподели чуствата си ако се окаже че е безразличен към теб голяма работа не се притеснявай че няма да сте приятели ако ти е истински приятел няма да има промяна... успех![]()
Според мен наистина трябва да му признаеш 4увствата си.Това 4е си пише с теб зна4и 4е не си му безразли4на и за него си нещо пове4е от приятелка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DoN't TuRn AwaY!DoN't GiVe In To ThE pAiN..DOn't trY tO HiDe,ThoUgH tHeY'rE sCrEamInG yOuR nAmE... DOn'T cLoSe YoUr EYeS..GoD kNoWs WhAt LiEs BEhInD tHeM.....
S nai dobriq si fr si pisha non stop i kvo shi mi kajete 4e ma haresva tui liii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от LoVeIsGoNe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Намекът,жестовете,мимиките му е майката.Ако той ти отвърне всичко е ОК.Успех
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
+1Първоначално написано от LoVeIsGoNe
![]()
Мисля че той те цени много след като си говорите за най-различни работи.Възможно е да те смята само за приятелка но не може да е сигурно.
Намекни му по някакъв начин, попитай го някакси заобиколно . ако видиш че той показва някакъв интерес, абе сама ще прецениш дали да му кажеш. успех \/
+1Първоначално написано от Crazy_Buba
![]()
![]()
Просто му кажи .... все пак живота е един ... и ако не ти отвърне на чувтвата .... радвай се че сте и фрс... и има и други момчета
![]()
![]()
![]()
айде успех
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
толкова ли не можеш да си харесаш някой свободен..останете си проятели и си харесай някой друг ..свободен
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
nedei da razvalq6 vryzkata im..ne e razumno takai li iny4e vsi4ko 6te se podredi prosto ne nasilvai ne6tatta za6toto moje da otnese6 posledstviqta...dori da si ubedena 4e moje6 da si skara6 nedei....vsi4ko se vry6ta prosto iz4akai...
Колко пъти до ви козвам НЕ разволяйте връзки!
Питай го колко ще ходи с приятелката си,която не обича,но не иска да нарани?Намекни му,че имаш нещо впредвид,но само намеци
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.