- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Има ли начин???
Има ли начин да направя така че цикълът да ми дойде по - бързо???
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
де да можеше и аз сега отивам на море и точно тогава ще ми дойде и е много гадно ама няма начин простоПървоначално написано от az_ffff
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Няма начин да доиде по бързо, но можеш да го забавишима хапчета
Не съм въобще, ама въобще сигурна, но мисля, че витамин С на ампулки помагало...Първоначално написано от az_ffff
Но може и да те излъжа...
Витамин C го забавя, аз също съм го чувалаПървоначално написано от Emo Doll
![]()
Има много такива теми в "Здравни проблеми и болести". Потърси малко.![]()
meri mnogo
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
+1 Аз една година пих такива хапчета!Първоначално написано от Lip.Gloss
Абе я недей да си разбъркваш цикъла.Изтърпи няколко дена,даже и да си на море по това време.Нищо страшно няма-в първите дни ще се печеш повечко на слънце,без да се къпеш в морето,а после като намалее кръвотечението можеш да си се плацикаш спокойно
емиии има някои бабини рецепти които бачкат само в някои случаиземи си гореща вана или душ отпусни се направи някои леки упражнениа
![]()
но по добре не зимаи тези хапчетата за забавяне шот мн може да се обаркаш
не си струва
аиде успех а и дори да ти доиде на морето винаги можеш да ползваш тампони
![]()
![]()
Зимаш една бутилка и я пълниш с гореща вода и си я слагаш долу ниско на корема.. (и преди да ме нападнете - да, знам не е полезно! )
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Благодаря на всички.То няма да ми дойде точно докато съм на море, а само 2-3 дни към края на цикала ще си съвпаднат с морето... и се чудех дали може да дойде по - рано, ама ако не стане може би ще ползвам тъмпони - въпреки че досега не съм