Всичко започна когато бях на море,там се запознах с много хора и имаше едно момче,което ме поздравяваше,но ние дори незнаехме имената си.Всяка вечер в хотела се организираха различни забавления и един ден преди да си тръгна имаше дискотека около басейна...Аз бях сама,забавлявах се и по едно време дойде приятелят на въпросното момче и се запознах с него,но усетих,че има някой зад мен и когато се обърнах видях "македонеца"...Запознах ме се,даде ми е-майла му,потанцувах ме и приятелят му дори ми каза,че това момче ме харесва...Той искаше да останем на саме и околко час и нещо бяхме само двамата(това бяха най-хубавите ми моменти ппекарани с момче),но трябваше да се прибирам в хотелската стая,за да си оправя багажа и да се наспа,защото на другия ден ми предстоеше дълаг път...Когато си ме изпрати ме попита дали на сутринта ще се видим и аз му отвърнах,че най-вероятно ще бъда на басейна и ще се видим,но нещата се стекоха по различен начин и не можах да го видя...Моля ви помогнете ми,кажете ми какво да правя...привлича ме ужасно много,не спирам да мисля за него...а има ли смисъл...разумът ми казва да го забравя,но сърцето ми не го позволява...