.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Най - роматничното ви преживяване досега ?

Мега фен
    Град
    София
    Иэобщо не съм по романтиката. :Д
    [size=7][b][u]fosse cos

Em ok... ti kato ne si moje drugi da sa i moje bi iskat da spodelqt nai romantichnito si prejivqvane ...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoVeIsGoNe
    Em ok... ti kato ne si moje drugi da sa i moje bi iskat da spodelqt nai romantichnito si prejivqvane ...
    Не прави коментари върху това,което съм каэала.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Студентски град!
    Имаше такива теми,но все пак ще отговоря:
    1 едиствено нещо немога да кажа,но примерно зимата(за мен)е най-романтичният сезон(стига да има сняг)

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    mii tykmo si misleh da puskqm nqkoq podobna temi4ka za6toto ot nqkolko dni 1 romanti4na slu4ka mi se vyrti v glavata ne sym q prejivqla nikoga nqma da q prejiveq no mi se iska6e da q spodelq s nqkogo [ ne6to kato me4ta]:....az i mom4eto koeto obi4am a to men...ne nqkak si po slu4ainost sme ostanali 2-mata za otricatelno vreme sami..togava poglejdam 4asovnik...4asyt e 22:22....kazvam mu zatvori si o4ite...toi se dyrpa....prosto mi povqrvai....toi gi zatvarq...kazvam mu pojelai si ne6to.... i to4no togava go celuvam po ustnite...toi me poglejda u4udeno i az mu kazvam prosto iskah da byda sigurna 4e moeto jelanie 6te se sbydne..... emi imam razvinteno vyobrajenie i prosto re6ih da vi spdelq dori da vi se stori naludni4evo.. )

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    mii tykmo si misleh da puskqm nqkoq podobna temi4ka za6toto ot nqkolko dni 1 romanti4na slu4ka mi se vyrti v glavata ne sym q prejivqla nikoga nqma da q prejiveq no mi se iska6e da q spodelq s nqkogo [ ne6to kato me4ta]:....az i mom4eto koeto obi4am a to men...ne nqkak si po slu4ainost sme ostanali 2-mata za otricatelno vreme sami..togava poglejdam 4asovnik...4asyt e 22:22....kazvam mu zatvori si o4ite...toi se dyrpa....prosto mi povqrvai....toi gi zatvarq...kazvam mu pojelai si ne6to.... i to4no togava go celuvam po ustnite...toi me poglejda u4udeno i az mu kazvam prosto iskah da byda sigurna 4e moeto jelanie 6te se sbydne..... emi imam razvinteno vyobrajenie i prosto re6ih da vi spdelq dori da vi se stori naludni4evo.. )

красиво е Иначе моето...хммм може би когато си дойде и....като тръгнах към него....начина по който ме хвана....Държеше ме а аз му чувах дъха и сърцето....Беше.......

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Има много, но има 2, които са ми на сърцето. И двете със сегашния ми приятел. Едната беше една особено красива вечер в Борисовата градина миналото лято, имаше една мъгла и където и да погледнеш беше невероятно. И точно тогава играта на гоненица беше най-романтичната, която съм преживявала.
    А другата беше, когато вървяхме и говорехме за подаръци, а имам от него едно плюшено сърчице. И ми говореше, че ми е подарил 2 сърца. Аз му казвам, че имам 2, но едното ми е от майка ми, а той отвърна, че значи имам 3. Когато попитах кое е третото ми хвана ръката и я сложи на сърцето си.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Има много, но има 2, които са ми на сърцето. И двете със сегашния ми приятел. Едната беше една особено красива вечер в Борисовата градина миналото лято, имаше една мъгла и където и да погледнеш беше невероятно. И точно тогава играта на гоненица беше най-романтичната, която съм преживявала.
    А другата беше, когато вървяхме и говорехме за подаръци, а имам от него едно плюшено сърчице. И ми говореше, че ми е подарил 2 сърца. Аз му казвам, че имам 2, но едното ми е от майка ми, а той отвърна, че значи имам 3. Когато попитах кое е третото ми хвана ръката и я сложи на сърцето си.

ooooooo kolko e sldako milo i romanti4no..... (love) lele nepopravima romanti4ka sym )

Най-романтичната ми случка беше миналото лято.Една вечер се бяхме събрали в двора на старото ми дасколо и изведнъж,разхождайки се ,се оказахме в задния двор само аз и едно момче.Ненадейно заваля силен дъжд и застанахме под една сушина ..там "прекарахме" два часа,интересното беше че дочакахме точно полунощ,а на другия ден момчето имаше рожден ден и аз бях 1-вата която му го честити
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Охх...мойта най-романтични историй са две...едната е когато с бифщето ми гадже се разхождахме по парка,заваля дъжд ии спряхме под едно дърво ии той ми припомни какво казва Хилари на Чад Майкъл Мъри в "История за пепеляшка" ("Какво чакаш,да завали пустинен дъжд,за да ме целунеш ли") ии тогава се целунахме (малко объркано го разказах,но надявам се да сте ме разбрали),а другата ми романтична история беше сега на морето,когато прекарах няколко часа на една пейка на тенис корт в прегрътките на едно момче ии когато тръгнахме да излизаме вратата на корта беше заключена ии се наложи да прескачаме ограда висока близо 3-4 метра ии той ме повдигна ии офф...беше толкова сладко...

Цитирай Първоначално написано от c0oLcaT
    Охх...мойта най-романтични историй са две...едната е когато с бифщето ми гадже се разхождахме по парка,заваля дъжд ии спряхме под едно дърво ии той ми припомни какво казва Хилари на Чад Майкъл Мъри в "История за пепеляшка" ("Какво чакаш,да завали пустинен дъжд,за да ме целунеш ли") ии тогава се целунахме (малко объркано го разказах,но надявам се да сте ме разбрали),а другата ми романтична история беше сега на морето,когато прекарах няколко часа на една пейка на тенис корт в прегрътките на едно момче ии когато тръгнахме да излизаме вратата на корта беше заключена ии се наложи да прескачаме ограда висока близо 3-4 метра ии той ме повдигна ии офф...беше толкова сладко...
    Да не е било в Бургас?
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Град
    В бъдещето.

Re: Най - роматничното ви преживяване досега ?

Цитирай Първоначално написано от LoVeIsGoNe
    Все още ми е в сънищата но много скоро ще се сбъдне. Аз съм най-красивата.

хаха нем ;]]

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Веднъж ядохме бобец заедно.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    много мило

Аз не съм романтична...което е странно, да. Та...имала съм романтични историй, въпреки това. Имаше една с бившето ми гадже на рождения ми ден, обаче не мисля да я разказвам...
    А сега- една от най- красивите ми , не само истории, но и преживявания. Беше в Италия, в едно малко, малко градче. И предположете там колко е горещо през юли и то в един мизерен хотел- където климатикът се заплащал Та аз малко пийнах от ... любовна мъка и от скандали с приятелки, лежах в мойта стая..сиг беше 40 градуса, а прозореца беше на тавана и не се отваряше. Само се виждаха звездите и аз рееееев, като за последно, а и ЖЕГА,хора! И след 20 мин идва единсъученик, който също не беше много добре и само като ме видя, а и усети колко е горещо, ме взе при него...спахме на терасата...под звездите!!! Не знам дали е романтично. На другия ден отидохме в Рим. Там беше много хубаво и без звезди и тераси разбирате ме...
    Testis unus,testis nullus...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си