- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Sound drivers
xmx zna4i predi nqkolko dena si preinstalirax windowsa do tuk dobre posle si instalirax driverite i kakvo zabelqzax vsi4ki driveri se instaliraxa "u6" a nemoga da slu6am muzika prosto nese startirat driverite v add/remove programs gi ima instalirani oba4e puskam winampa pesnite si prodaljavat a na praktika ni6to nese 4uva napravonqkoi da si ima naideq kak da gi opravq
na Realtak sa draiverite i do sq nemi be6e stavalo taka!![]()
Влез в Volume (камбанката в System Tray, в долния десен ъгъл до часовника) и виж дали всичко е най-горе т.е. на 100%. После виж дали някаква букса не се е изплъзнала. Ако не влез в програмата, която би трябвало да се е инсталирала с драйверите за audio-то и виж дали там нещо не е намалено или е сложена грешна отметка.
zna4i v programkata koqto kaza est 4e vsi4ko e na max ^^ buksite s1m gi pregledal nqkolko p1ti i te sa v izrqdnost, v papkata C:\Program Files\Realtek\InstallShield ima instalirani draivara no kato se opitam da gi otvorq r14no ( a trqbva da sa Startup s startirvane na windows ) nese otvarqt pak i prosto ne izd1rjam ....Първоначално написано от Ruthless
da 1 i s16ti Windows XP SP1 kakto i prednite p1t..
da copy s1m si gi na harda i ot tam si gi instalirvam ot originalniq disk na d1noto mi..
a sound programata na Realtek be6e po razli4na ot tazinqmam si i na ideq kakvo da pravq da t1rsq drugi driveri ili ..
![]()
tai li 6a me ustaite bez zvuk![]()
![]()
търси най новите драйвъри , имаше 1 програма Driver Genius или нещо такова която ти търси най новите и ти ги сваля или пък си виж модела на картата и питай бай гоогъл
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
ex to za kakvo sa mi nai novite driveri kato nestava s originalnite? d1noto mi nqma da se e promenilo na po nov model..Първоначално написано от sLaY...
windows не ти е с лиценз налиПървоначално написано от xaxa
i predi nemi e bil licenziranПървоначално написано от sLaY...
minimum 10 p1ti sam go preinstalval :P
тогава нарпави квото ти акзвам ... компанията обновява драйверите с цел по добър звук и изчистване на евенутални проблеми при миналите версийПървоначално написано от xaxa
dobre!
oba4e ne6to mnogo bavno se teglqt novite driverimai 6te pita utre dali e stanalo ako prodaljava taka...
![]()
с програмата ли теглишПървоначално написано от xaxa
da tq avtomati4no gi tegli.. 2mb za 10 minПървоначално написано от sLaY...
![]()
тегли от на майка си пичката някви японски сайтове у а спок някой ден ше си готовПървоначално написано от xaxa
![]()
4mb o6te 58Първоначално написано от sLaY...
![]()
kolko qko taq programka ma iznervi i q istrix! vidqx 4e daje tegli driveri za video s 1kb/s za zvuk ni6to .. ta tai nqkoi ako ima dr idei neka pi6e 4e mi pisna da slu6am Retro Radio![]()