- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли да излизате?
и аз ги обожавам...тамм..алкохол понякога..музика..жица якоо..и после в джаза![]()
![]()
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Естествено.Обожавам да излизам особено вечер..да слушаме класически рок и да пием бира
Желязна Девица
Ами аз всеки петък ходя на дискотека с приятели,иначе излизам...понякога ходим на гости на наши приятели с майка ми.Иначе като излизам се прибирам към 10...седим си в даскалото и играем баскет![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Приятно ми е, ФилмовПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
Обичам да съм навън с приятели (макар такива да не останаха вече ) , само когато съм в добро настроение , иначе рискувам да се скарам с някой .
Естествено,че обичамАко имаше начин да не се прибирам...
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
обечам естествено,въпреки,че чакам морето..ето там вече е истенския купон..Всяка вере по кръчми после по дискотеки....Ехх живот си е на морето :P
зависи,много често ме хваща меланхолията и се чудя какво да кажа,за да не излизам![]()
Обичам, разбира се.
Ама в тези жеги, ако ще излизам някъде, гледам да е след 8, че не се търпи.
Аз през деня мразя да излизам ....
![]()
![]()
само вечер и тогава излизам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
нямате си идея колко обичам да се мотая нанякъде с някои ама вече рядко се намира с кои да изляза...обаче като изляза не се прибирам![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от Pedigree
(sun) Live your life and do whatever you like...
Мии различно,някъде на кафе да се видим и така ... иначе на тия жеги виса у нас![]()
Да, естествено, че обичам (:
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
obi4am,za6oto vinagi si iskarvam prekrasno
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И аз много обичам да излизам с приятелите си.Разходки,кафета,диско ала-бала ей такива нещица
.С готини хора на готино място в подходящото време ( след 6-7 часа лятото че мн жега и не се трае ).Но като ме хване сръднята и ми е криво си седя вкъщи и се оплаквам на всеки,който има неблагоразумието да влезе при мен.
![]()
![]()
![]()
Еми естествено кой не обича да се шматка насам натам![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
tema da se izfukash li e napravena zashtoto neznam 4ovek koito da ne obichaПървоначално написано от -нова съм тук-
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
xaxaxa moq ve4ern 4as e 12 poprnicp tei 4e i nqma nikaf problem za nqkoi kupon da stoq do kolkoto iskam taka 4e ne mislq 4e ve4erniq 4as ima ne6to obshtoПървоначално написано от NightGuardian
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
emiii vijte sa to si zavisi ot 4oveka i az nz za6to e napravena temata :d
хаххахахах сигурно е много якоПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()