- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли да излизате?
И на мен на т'ва ми намирисва....Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Ами да, обичам да излизам, но зависи къде отивам де.
Обичам да,но не си падам по дискотеки и шумни купони,като изключа редките случаи,в които съм по "хард" настроенаПредпочитам на разходка с приятелки,по магазини,кафета и тн.. Мразя и шумните компании,излизам с макс 5/6 момичета
Обичам и да се разхождам с малкото ми братче
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
И аз обичах до миналото лято но всичко и всички около мен се промени/ха и вече не излизам толкова. Ест още обичам да излизам, но просто това става по-рядко вече.
абе попринцип мразя да седя в нас...обаче последните садмици не знам кво ми е станало,не че не излизам обаче не ми се излиза се предпочитам да си чета книжка в нас и да си уча думите![]()
не знам,мама казва че нещо съм болна..
Ami leko mi e omraznalo za6toto se edno i sa6to pravim,ama ina4e rodovno sam na vanka.![]()
ако можех цял ден щях да си скиториаедвам се прибирам^^
![]()
да ест...но има редки моменти в които просто искам да си остана вкъщи и да си гледам ТВ на спокойствие![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Обичам естНаште ми разправят,че все едно съм била на хотел у нас (само спя и ям)
![]()
![]()
Зависи. Напоследък предпочитам да си стоя у дома. На мястото където съм в момента няма къде и с кого да излизам. Попринцип - зависи от компанията и мястото.
да, обичаааам![]()
![]()
![]()
И аз обужам да кисна навънка с приятели и вечер хич не ми се пребира ама няма как...Първоначално написано от -нова съм тук-
че кой не обича? обичам да се мотая с приятели, по кафета, вечер на заведение или някое купонче..но ваканцията съм по-отпуснат и ми е кеф просто да си седя у нас и понякога да се влача някъде наблизо с приятели или с момиче...
Да обичам,стига да е на подходящото място,с подходящите хора.![]()
брат ти си сбъркан![]()
![]()
![]()
Ахаха как няма да обичам ? Момче на 17 години съм и да не обичам ...
Едва ли има някой,който не обича ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
ем обичам..но избягвам да излизам м/у 12 и 4,щото е прекалено топло
Да мн ясно![]()
o0o razbira se.. che koi ne obicha osobeno sega lqtoto![]()
Е много ясно че обичам да излизам.В нас направо се побърквам от скука.![]()
има...Първоначално написано от desity_1936
зациклилите на шибания WoW не излизат![]()
Ест .. ако има с кого..