- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли да излизате?
че има ли такъф дето да не обича...ако има да ми звънне един телефонец![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
ДА (ако не ме мързи)![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
обожавам ,но наще не ме пускат по копончета след 12 така че ...Иначе ся зааради лоши оценки не ми дават да излизам и откачам в нас
![]()
Обичам да излизам, дори и да съм пребита от умора, стига да се намери компания, съм първа пушка.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
NE obi4am da izliza,obi4am da sedq zaklu4ena v nas i ako si podam nosa dori na terasata muja mi da me bie v rebrata s tuhla!!!
6to za idiotska tema?
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ем чесно казано сега мн мн не обичам да излизам то и в това време нищо инт ... само по кафетата киснеш ... а преди просто обожавах да излизам иначе щех да загина ако си останех 1 ден в нас... сега просто нз прекалено мързеливо ми е да излизам вкъщи си по добре на топличко и пред TV-то
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
О моля те само ела в моя клас и ще се убедиш че и такива има.Защо да излизам като мога да си уча,да си чета книжка,да играя на компа,да спя.Най-честите орговори на теа от моя класПървоначално написано от desity_1936
![]()
![]()
Аз не мога да си седя в нас, обожавам да излизам.И -30 да е и да е фихружка и да е +50 аз трябва да изляза от нас немога иначе![]()
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
az ne obi4am az obojavam da kufeq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Не...Предпочитам да си седя у дома сама...по - приятно ми е..
Да![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
определено
90 % от деня съм навън
че и от нощта понякога ;p
излизам много ясно кафенце разходки насам натамособенно вечер една разходка идеално
![]()
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
То от толкова излизане ми писна вече, честно казано![]()
Сега предпочитам да излезем с няколко фр. да си спретнем един мач по баскетбол... Така веднъж дори се занимавахме цял ден![]()
А иначе за купоните, иска ли питане ? Обожавам да ходя![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Обичам естествено!![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Мн обичам да излиам.Само да не е много топло мие ОК![]()
Ем да разбира се,само където няма с кого![]()
![]()
![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
дамм..сега зимата не излизам много чее студенку ама виж на кафе може след даскалоа лятото като изкарам почивките по морету и айде на село с компанията но след 5 че е мноу жегаа
![]()
![]()
Много ясно, че обичам!!! Та нали това дава смисъл на иначе скучният ни живот! Обичам да се мотая с приятели, да ходим по дискотеки, кафета...за си правим домашни купончета!!! ... Нали някога като пораснем и като погледнем назад във времето трябва да си спомняме с усмивка за щурите и безгрижни години!!!![]()
Първоначално написано от axis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Обожавам![]()