- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли да излизате?
дам,въпреки,че има моменти,когато искам да си седя цял ден в нас и да гледам филми![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Мн ясно,че обичам .. няма ден в който да се задържа вкъщи![]()
Попринцип да, обаче понякога много яко ме наляга мързела и не мърдам от нас![]()
Даа,ако можеше нямаше и да се прибирамНо дните,в които се чувствам подтисната и ми е гадно никой по какъвто и да било начин не може да ме накара да изляза..
ее мно яснууу
never never let you go you are the one i'm surching for....
и азПървоначално написано от shakira96
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Vinagi izlizam sled u4ilishte ili prez po4ivnite dni ... vkushti imam 4uvstvoto 4e se zadushavam
е.... много ясно![]()
Просто аз
да и то си е нормално за тея години няма да се забиваме по къщите![]()
НЕ обичам да НЕ ИЗЛИЗАМ !!Ама то няма ден в който да не излеза.. събирания ала бала през ден-два .. животец .. а тея дет си стоят у тях да внимават поне да не мухлясат
![]()
![]()
![]()
дааа обичам,най-вече в петък пада адското разбиване![]()
И азз много обичам..тоест аз незнам човек който да не обичаа![]()
![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
да, нищо че няма с кого ..![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
По принцип обичам да се разхождам, но не винаги
...трябва да има време и за wow.
Естествено, че обичам. Има моменти, когато ме мързи и гледам филми.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не мога да стоя повече от 10 минути в къщи. Сама прецени дали обичам!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Аз лично не обичам, а съм на 13 и половина. По тези купони се пуши, пие и се говорят и правят мръсни неща. Иначе много обичам да се разхождам с мама по магазините и тн. Или просто да се разхождам сама и да се отпусна.. Просто не съм по шумните места. Обичам да съм си дете, а на тези купони само се натискат ... Цяло лято си излизам само с мама или си седя вкъщи, защото съм добро дете. Всички около мен се размомяха и ходят по - големите момчета, а мен не ме искат при тях, защото имам страхотни оценки и не съм от лошите, на които просто не им е обърнато внимание..
Точно така момимче !! Първо порасни, направи си бизнес, осигури си всичко и тогава се забавлявай до края на живота си !!Първоначално написано от Anonimen05
Ние умните поне ще имаме бъдищи, а ти се научи да пишеш. На 20 ще си сгрохан от цигарите, тревицата и алкохола. Хубово е човек да излиза, но не с някакви луди и да го прави само, за да е популярен. Всичко това е, защото не са им обръщали внимание у дома и нямат елементарно възпитание.Първоначално написано от FeDkY
е имали нормален човек който да не обича![]()