- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Така ли трябваше да стане?
Днес постъпих 'на работа' в една фирма,където да пиша разни документи и т.н., но 'шефката' изчезна и нямаше никой да ми обясни как да попълвам тея данни/то е от един лист да пиша същите неща,ама някак си...де да знам,мисля,че поне трябваше да остане да ми обясние кое как е/,даде ми една папка да се запознавам с материята и тва е,в офиса има други секретарки,които приемат обаждания,гледат разни списъци и прочие,казват за кога е заявката ала бала,а аз само ги гледам щото не знам кво да правя. Не ми казаха как да работя там с едни книги,които са нужни и на клиентите,които влизат в офиса. И днес ми е 1ви ден,а хич не ми хареса...8 часов работен ден,от който шефката си седеше в своята част и само аз ако ида да я питам нещо,ще ми го каже, може би трябваше да си поискам сам да ми обясни,ама не ми се стори редно,та не знам как е,струва ли ви се нормална тая ситуация и утре какво да правя? Не ми се харесва...8 часа пред компютър,много застояло,а и другите бачкат, а аз не знам как,може би ще се науча,ама нз. Не съм се отказал и въпреки тва нещо не ми харесва във всичкото това. Не съм подписал договор,ама не знам дали и да подписвам...при тия обстоятелства,просто ми е мн странно,само ако аз имам въпроси да тичам по шефката и тя от другата стая да ми 'обяснява', тя и с другите така говори,през вратите,а аз очаквах да дойде и да ми каже какво точно да правя с тези книги,които са около бюрото,които останалите използват,е да ,ама не,тя седи там в своята си част и тя също приема обаждания,предполагам,че има много работа и тя,ама кой да ме научи...нз ,нз ....Освен това тя днес излезе,пак по работа,разбира се и я нямаше половината ден...как ви звучи на вас това?![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...