Не знам дали темата е за този раздел,ако не е-преместете я.Стоях си аз в прословутия Скайп и си пишех с една приятелка.Бях си сложила една от малкото мои снимки.Тази беше новата.Приятелката ми хареса снимката,на мен също много ми допадна.В класа имаме по принцип едно момиче.Тя е една година по-голяма от нас,една година е пропуснала да учи и затова е в нашия клас.Тя бързо се пали,решава проблемите с бой,обиждала е и е тормозила момичета от нашия клас безброй пъти и не признава мнение,различно от нейното.Та тя току-що беше влязла в скайп и вече ми казва колко смешна съм била на снимката и от онея противните хилещи се емотиконки,които страшно ме изнервят.Естествено,отгово рих й,че никой не я пита за мнението й и тя започна да ми ръси някакви глупости и да ме обижда по тоя смотан Скайп ,защото аз не съм на мнение като нейното.Един друг съученик също ми каза,че не съм изглеждала добре на снимката.В крайна сметка не е ли мой Скайпа и не си ли решавам аз какво да сложа и какво не ? Може да звуча като страхливка,обаче точно в момента не ми е до караници.След има-няма 2 месеца почваме училище и не е в моя полза да се карам с тая мъжкарана,понеже с другите съм в доста обтегнати отношения.Според Вас аз виновна ли съм за нещо,какво мога да направя,за да се сдобря с нея един вид,или въобще да не правя нещо подобно и дали тя ще забрави до есента.