- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е machoka.
Имаш ли си приятелка?
Какво цениш най-много в живота?
Религиозен ли си?
Едит: Леле каква правописна грешка...![]()
От тези въпроси ще ти отговора само, че се казвам Васко, приятно ми еПървоначално написано от vodolei4e_m
![]()
machoka 6te mi v1rnete li tqnko![]()
1. На друг инструмент не мога да свиря.Първоначално написано от aLL|aLoNe
2.Пиша музика, да. Имам написана музика към една театрална постановка - куклена, за деца.. играеше се в Ателие 33 в Красна поляна, беше голям фън по писането и после по записването на траковете. Иначе в момента имам идея и главна тема за, надявам се страхотха хихи поп балада.. трябва ми женски вокал - някоя дама да е навита? ))
Писал съм и класическа музика, най-мащабното е първа част на цигулков концерт - говоря за цяла партитура.
3. В България - да. По света няма нищо общо. Плюс това, понятието е малко общо - музикант може и тука да храни къща, и то доста добре - но не и от хонорари от концертни изяви.
4. Не е важно.
a da te vidim na snimka bi li se smetnalo za vypros?
Първоначално написано от Verminaard
![]()
Togava, Machok, kak bi se opisal s nqkolko izrecheniq? Ne samo vynshnostta si...
2. Много неща, не е едноПървоначално написано от Pliok0019
3. Не.
Щото както каза Sam - в наше време нещата не се решават с факли и лопати.Първоначално написано от TheNh3
Не съм ставал жертва на никакво насилие.
Защо още не съм баннат? До тук имах вече 2-3 предупреждения.
носа ми е крив, леко съм кривоглед, гърбав, космат доволно .. нещо такова.Първоначално написано от Bolt_f
Като 'вътрешност' не мога да се опиша, би било прекалено самохвално![]()
Пропуснали сме те явно, лесно поправима е тая грешка.Първоначално написано от w0sh
Koe e lubimoto ti proizvedenie napisano za strunen instrument?![]()
What about some oldschool death metal?![]()
Много са бре, хора.. така като започнете 'любимо'.. има едни ужасно трудни сонати на Изае за соло цигулка, иначе Паганини - Кампанела, Бах - сюитите, Елгар концерта за чело, от по-съвременните - Main Theme от саундтрака на Списъка на шиндлер:Първоначално написано от Bolt_f
СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ:
http://www.data.bg/f.php?fid=21413453
Първоначално написано от machoka
Aaa, ne moga da si vidq pozdrava. Daleche sym ot Bylgariq, za jalost![]()
^^ не се интересувам от футбол )) Гледам само финали на европейско и световно първенства.
Bolt_f - прати ми скайпа си или пощата на ЛС някой път, ако искаш за да ти пратя - иначе Main Theme на Schindler's List - навсякъде я има )
Не си падам по метъл, особено ако е дет![]()
Първоначално написано от machoka
От кой спорт се интересуваш тогава?
И кой ти е фаворит в този спорт?
Не се интересува до толкова от никой спорт, че да съм зарибен от резултати, да имам кумири-фаворити и такива )
Отдавна не съм чел стойностна, световна литература. Просто имам прекалено много да чета такава на професионална тематика - Проблеми на оркестрацията, инструментознание, хармония, полифония и други такива. Извън тези - последните бяха 'Философският Ерос' (Платонови диалози + анализ) и 'По пътя на Галилей' на Хосе Ортега-и-Гасет.
Иначе чета доста музикална литература, защото теоритичен факултет в академията не се взима лесно.
Според теб отличаваш ли се от тези, които те обкръжават?
С какво?
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
И аз да задам няколко въпросчета тук:
Взимаш ли прибързани решения?
Признаваш ли грешките си?
Какъв тип човек си-емоционален,спокоен,безгри жен и т.н.т
В личнитети приоритети професионалното развитие на кое място е?
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не се отличавам. Всеки е избрал по кой път да поеме и си следва неговата си пътечка на развитие. Отличавам се само от тези, които витаят в нищото все още /визирам хората над 18/, които не са решили какво ще правят с живота си.Първоначално написано от Sam90'
1. Ако 'спонтанни' влиза в тази графа - всичките ми са такива.Първоначално написано от DjBaloon
2. В повечето случаи - да. Ама май не във всички.
3. Емоционален и крайно уравновесен като личност. Няма нещо на тоя свят, което 'може да ме изкара извън нерви'.
4. Не мога да отговоря - личен и професионален живот са тясно свързани при мен, едното не може без другото.
Нещата, които те карат да се усмихваш са...?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone