- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е machoka.
Приятно, позитивно настроено и лъчезарно момиче по улиците.. или всички от темата за снимкитеПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
По-скоро да, но не в смисъла на наивен. Но недостатъкът или качеството, в зависимост от конкретния случай, да се съмнявам компенсира отчасти доверчивостта.Първоначално написано от MusicIsTheKey
![]()
Най-голямата саможертва, която си правил до този момент.
В какво се изразява тя и имало ли е смисъл от нея?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Каква кола викаш караше ?
И по дяволите,не ти ли писна да си мод тук..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Нямало е големи 'саможертви' и мелодраматични обрати в живота миПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Единствено това, че както споменах заради заетостта си, доста неща в личния живот остават на заден план, но всичко е в границите на нормалното.
Опел Астра карам, по-точно не слизам от нея )Първоначално написано от Ice_Queen_
Писнало ми е отдавна да модерирам, но тук по-скоро играя ролята на цензор само когато се наложи, не модерирам чаак толкова много.
Ммм, ясно.Норламно е да няма пълен баланс, винаги едното ще е за сметка на другото, важното е превеса който заема да не твърде явен.
Иначе, имал ли си някога проблеми със закона, дребни нарушения, ала-бала?![]()
Нямал съм проблем със закона.
Е, покривал съм се от патрулка през нощта, щото с френдове пиянствахме и пушихме забранени субстанции по кварталните градинки, ама нищо повече![]()
Не само пияното може да се ползва като много инструменти.
http://youtube.com/watch?v=Ddn4MGaS3N4
^^
Кажи сега колко приблизително мацки и мацковци си бананизирал ;р?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Дам, дам.. Аугъст Ръш... е, далече си от това, което говорих - но и това е много добро попадение )Първоначално написано от Christ
ScionOfStorm - не можеш да смяташ до толкова ))
Само да попитам-нали за тази кола става въпрос?...
http://prikachi.com/files/230775a.jpg
И...ще ти стигне ли 1 милион за нея?![]()
Let the beats control your soul...
точно това е сладурчето.. един милион ще стигнат да си я купя и да я покарам... 2-3 месеца )Първоначално написано от shivacheva
Добър избор...хич не е лоша,бих ти завидяла ако те видя с нея...![]()
Let the beats control your soul...
Хаха да за това нарушение си ми разправял, е и хубаво е, че няма други..![]()
Най-големия успех, който си постигнал до този момент?![]()
Е, той сционе може да смята до... 5-6 най-много.Първоначално написано от machoka
![]()
така си е, прости сме, явно O_o
От кога си админ в сайта, вей дъ бай?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Вече мислиш ли кой ще е следващ на стола ? Ако неможеш да решиш, аз имам едно момиче предвид .Айде на бас на по едина каса бекс че неможеш да се сетиш за кой става дума
![]()
Банален въпрос , на който съм почти сигурна , че няма да ти се иска да отговориш , НО :
Не мислиш ли , че е редно да пуснеш поне една снимка.
В крайна сметка си част от модераторски екип ( не си съвсем обикновен потребител) и би следвало да знаем и как изглеждаш ( за вътрешните ти качества изчетох 7 страници ).
Всеки е пускал ...
Едва ли се притесняваш от критики...
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Подкрепям Jeuelle,ще видим тогава кой колко малък изглежда......![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Успявам да живея в пълна хармония със себе сиПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Ти си разтълкувай какво точно означава това. Малко хора могат да се похвалят с такава нагласа и към себе си, и към света.
Кой те излъга, че съм админ, нали виждаш какво ми пише под никаПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Това кога трябва да го кажа кой ще е следващия и да започне той да отговаря?Първоначално написано от WTF±
Ще имам предвид предложението ти, но и друго ми се върти в главата
![]()
Знам, знам.Първоначално написано от machoka
Може би имаш предвид,че си цениш труда и всяко едно нещо ти носи удоволетвореие, колкото и малка да е значимостта му.![]()