.
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 260

Hybrid View

Форумът за теб е работа или удоволствие?
    На колко си години?
    Как се казваш?
    Обвързан ли си?
    Какво образование имаш?
    В какво вярваш?
    Чел ли си история на философията от Уил Дюкан?
    Обичаш ли да дъвчиш дъвка?
    Колко пломби имаш?
    Как да си сложа снимка на подпис?
    Слушаш ли чалга и какво мислиш за самия стил?
    Какво мислиш за интернет запознанствата?

ЗАсега е това. Чао.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хъх и аз много ги тачех фурнетите през зимата, но ми омръзнаха и вече не ги папам.

Чувстваш ли се готов за създаването та семейство, деца?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Нали си по класическата музика Препоръчай ми нещо меланхолично с цигулка :Р
    Чуй поздрава, който направих преди няколко страници )

Цитирай Първоначално написано от Цвети
    Чувстваш ли се готов за създаването та семейство, деца?
    Не, че не съм мислил чисто теоритично по този въпрос. На практика мога да се справя, но определено не е това възрастта, на която бих искал да го направя. Мисля, че всички ще се съгласим, че сме още млади и едвам можем да се грижим за себе си, камо ли за други около нас.

Град
    I don`t know where
    Питам те, защото постоянно водим спорове с баща ми, относно възрастта на която той се оженил и аз съм се родила.Нямал е навършени 22, сега да не си помислете, че сватбата е била належаща-напротив, тъкмо обратното.Първо са се венчали, после съм станала аз. И аз все го майтапя, че му е било рано, че не си е изживял младините, но той не е на това мнение, ама нали е бил малък и глупав и мама го е излъгала/тя е по-голяма/ и така

Най-романтичната ситуация, в която някога си попадал е?

Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    Форумът за теб е работа или удоволствие?
    На колко си години?
    Как се казваш?
    Обвързан ли си?
    Какво образование имаш?
    В какво вярваш?
    Чел ли си история на философията от Уил Дюкан?
    Обичаш ли да дъвчиш дъвка?
    Колко пломби имаш?
    Как да си сложа снимка на подпис?

Слушаш ли чалга и какво мислиш за самия стил?
    Какво мислиш за интернет запознанствата?

ЗАсега е това. Чао.
    На останалите въпроси отговорих вече по-рано в темата.
    1. Не съм чел тази философия, но ще се радвам да ми разясниш в какво се състои
    2. Да - орбит диня
    3. Една май, или 2... не помня
    4. Порови се в раздела за Въпроси и Предложения към екипа и ще разбереш.
    5. Не съм против, стига всеки да си поема отговорност за последствията. Много щастливи двойки са се събрали от интернет запознанство. Също така, много хора със специфични предпочитания в секса се намират помежду си.

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Питам те, защото постоянно водим спорове с баща ми, относно възрастта на която той се оженил и аз съм се родила.Нямал е навършени 22, сега да не си помислете, че сватбата е била належаща-напротив, тъкмо обратното.Първо са се венчали, после съм станала аз. И аз все го майтапя, че му е било рано, че не си е изживял младините, но той не е на това мнение, ама нали е бил малък и глупав и мама го е излъгала/тя е по-голяма/ и така

Най-романтичната ситуация, в която някога си попадал е?
    Рано му е било. Имам познати с млади родители, които са най-големите боклуци на квартала, щото не получават никакво възпитание и контрол от родителите си, кривнали са в грешната пътечка.. и от там всичко отива по дяволите. Не си представям баща и син да са с разлика от 20 години и да ходят заедно на диско да забиват мацки.

Въпросът ти е прекалено личен, поради което няма да получи отговор.

1. Не съм чел тази философия, но ще се радвам да ми разясниш в какво се състои

Не знам, не мога да я намеря и реших, ако си я чел да ми кажеш за какво става въпрос.

Град
    I don`t know where
    Ееее, аз толкова ли съм невъзпитана?!

Шегувам се.

Гасял ли си някога пожар?

Него го чух още като го пусна

Имаш ли истински приятели, с които си се запознал тук? И да/не стига.
    А изобщо според теб едно мини общество като това може ли да играе ключова роля в живота на някого? Лошо ли би било това?
    Използвал ли си сайтове за запознанства?
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Следя форума от доста време,не пиша,но се регистрирах само заради сядането ти на стола.Бих искала да чуя мнението ти по доста въпроси,защото от доста време не съм виждала толкова свестно момче.

1. Защо пазиш в тайна дали имаш приятелка или не?Това е много личен въпрос,но едва ли е голям проблем човек да каже "да,имам" / "не,нямам".
    2.Каква трябва да бъде една мадама, за да ти се хареса?Качества,външност,х рактер?
    3. Може ли едно интернет запознанство да прерасне нещо повече?
    4.Изобщо какви качества цениш у един човек?
    5.Имаш ли приятели, на които би могъл да разчиташ по всяко време?
    6.Защо се сългаси да отговаряш на тези въпроси?

За момента ще питам само това,но сетя ли се за нещо друго, отново ще пиша.Стига да имам време,защото и работя.Мога само да ти кажа да останеш такъв,какъвто си.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ЗАЩО не си показваш лицето? Отговор "не е важно" или заобиколни такива не се приемат.

Обичате ли се с агентите? Как започна всичко между вас?

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Мачок,да приемем че плануваш да имаш деца.Колко искаш,от какъв пол и как ше ги кръстиш?
    Ти за или против абортите си?
    Искаш ли 3000 лева и една клечка за зъби?
    1. За децата - предпочитам един ден да имам 2 деца, независимо какъв пол и с какви години разлики или близначета. Забелязвал съм, че при семействата с 2 деца, въпросните винаги са израствали в една по-добра среда. Чувството да знаеш, че има на кой да разчиташ, да имаш 'най-добър приятел' от рождението си е нещо много важно за оформянето на психиката в детска възраст, важно е и 'for the real life'.

2. Абортите - мнооого сложна тема, нямам конкретно становище по въпроса на този етап.

3. Имам си

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ееее, аз толкова ли съм невъзпитана?!

Шегувам се.

Гасял ли си някога пожар?
    Не съм, ти ме изкара супер-герой хихии. Не сум гасял пожар и не съм тикал лошите момчета зад решетките

Град
    I don`t know where
    Аз пък съм. :P

Колко си висок, винаги ми е било интесно...

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    ЗАЩО не си показваш лицето? Отговор "не е важно" или заобиколни такива не се приемат.

Обичате ли се с агентите? Как започна всичко между вас?
    Стига с тия снимки де. Не обичам лицето ми да виси по форуми, за това и не пускам снимки във форумите. ДА не говорим, че на снимки и клипове нямам НИЩО общо с това, което е в действителност, просто излизам нетипично. На всичо отгоре преди много време бях поствал тука една снимка, хаха, айде сега пак ще ви я покажа като толкова настоявате:
    http://img.data.bg/i.php?id=61123
    На няколко години е тая снимка ) Сега съм по-готин хаха

Агентите ми бяха абонати в датата много преди да започна да влизам тук. Даже се опасявам, че се преместиха от там - тук, отчасти заради мен

Цитирай Първоначално написано от kksstta
    Следя форума от доста време,не пиша,но се регистрирах само заради сядането ти на стола.Бих искала да чуя мнението ти по доста въпроси,защото от доста време не съм виждала толкова свестно момче.

1. Защо пазиш в тайна дали имаш приятелка или не?Това е много личен въпрос,но едва ли е голям проблем човек да каже "да,имам" / "не,нямам".
    2.Каква трябва да бъде една мадама, за да ти се хареса?Качества,външност,х рактер?
    3. Може ли едно интернет запознанство да прерасне нещо повече?
    4.Изобщо какви качества цениш у един човек?
    5.Имаш ли приятели, на които би могъл да разчиташ по всяко време?
    6.Защо се сългаси да отговаряш на тези въпроси?

За момента ще питам само това,но сетя ли се за нещо друго, отново ще пиша.Стига да имам време,защото и работя.Мога само да ти кажа да останеш такъв,какъвто си.
    Я ми кажи, как е Мегалан като доставчик, защото мисля да минавам към тях, а гледам че живееш и в района, та ще ми бъде много полезно да кажеш как е връзката и каква ти е скоростта, благодарско)
    Мерси за милите думи, надявам се да не те 'разочаровам'.

1. Трябва да има за какво да си говоря с някой, като се видим, нали така Не може всичко да знаете по жицата)
    2. Трябва предимно да е нежна и женствена, да се поддържа като външност, да струи чар от нея, да има ХАРАКТЕР, а не постоянно да е 'пас'. Писнаха ми вече разговори от типа: "Къде ще ходим?" "Еми не знам, където кажеш" ; "Какво ще правим?" "Еми не знам"..пууу..Трябва да има акъл в главата, любвеобвилна и т.н. и т.н..
    какво да ти кажа, не подбирам момичетата по някакви критерии. Нищо лично към метълките, които населяват този форум, но момиче с кубинки, провиснали дрехи и двуцевка бира в ръката на някоя пейка на НДК не е представата ми за ... жена?!

3. Може разбира се. Аз също имам такъв случай )

4. За жените споменах.. При момчетата - да не е путка, точен, да мога да разчитам на него винаги, както и той на мен.. разни такива.. имам няколко такива приятели.

5. Виж 4. ))

6. Не съм се съгласявал на практика. Преди време пак ме сложиха на стола, но тогава отказах и стана скандал.. Сега пак си прочетох изненадващо името, след като видях че е пусната темата и счетох, че като толкова искате да ме питате 'как си подреждам бельото', ще отделя време.

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Него го чух още като го пусна

Имаш ли истински приятели, с които си се запознал тук? И да/не стига.
    А изобщо според теб едно мини общество като това може ли да играе ключова роля в живота на някого? Лошо ли би било това?
    Използвал ли си сайтове за запознанства?
    1. Истински, по смисъла на това определение, приятели от никой форум нямам. За сега.

2. Напълно нормално е едно такова мини-общество, както сам го нарече, да играе ключива, или поне важна роля. Много хора от тук до колкото знам си се срещат постоянно, вече като приятели. То това е идеята на форумите - да обединява хора с еднакви интереси.

3. Използвал съм и в момента докато работя по 12 часа вечерно време, като нямам какво да правям - браузвам ги, само дето няма какво да си кажеш с хората там.. май )

Ще ти изровя нещо друго с меланхолична цигулка скоро )

...а въпросите колко съм висок и за мазните баници ще ги пропусна с най-топли чувства

По едно време помислих,че няма да отговориш на въпросите ми.Благодаря,че го стори.Бих питала още много неща,но нямам намерение да те тормозя.

За интернета бих ти отговорила на лично съобщение,ако нямаш против.

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    добре де,какво имаш против мазните банички?! О.о
    Той е елегантен мъж, не е простак като нас. (Не се заяждам, защото виждам, че изглежда така. )

Също така... Мегалан са най-добрия доставчик в България.

Взимам си по 100 мегабита на торенти...

Дам,
    коя Фанта ти е любимата?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Не бе, муам си банички с кайма или класиката - със сирене, кашкавалки, милинки, кремвиршки.. всичко от тоя род)
    Фанта не обичам, в краен случай портокал.. а всичко с вкус на лимон мразя и ми се повръща )

Люто шкембе също обичам да набивам.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Наистина ли си пропушил? Защо?

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ходил ли си в друга държава и с какви впечатления остана от нея?

п.п. Орбит Диня
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Наистина ли си пропушил? Защо?
    Ами, не мога да ти кажа точно защо, понеже и аз не знам. Много нерви изхабих покрай изпити.. примерно няма какво да правя 1 час пауза между два много сложни изпита.. хем от напрежение, хем за да убиеш времето.. но не е по много и мога да ги 'спра' когато поискам хехе, знам че често се чуват такива реплики, но именно понеже скоро ги почнах и не съм 7 клас мога и да ги спра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си